Gmm 19 Μαίου 2020 #1 Share 19 Μαίου 2020 Αα Θα μπορούσα να βάλω guppy σε ενυδρείο 30l με αυτό το φυλτρακι? Προφανος Όχι για αναπαραγωγή Και αν ναι πόσα ψαρια μπορώ? Το φυλτρο ειχε άνθρακα των έβγαλε και έχω βάλει από κάτω πρως τα πάνω σφουγκαρι με μεγάλους πόρους ενυδρείακο βαμβακι βιολογικό υλικό και σφουγκαρι με μικρούς πορους έχω βάλει όσο περισσότερο βιολογικό μπορούσα sera siporax mini 3 κουταλιές της σούπας περίπου δεν περνει αλλο με τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC 20 Μαίου 2020 #2 Share 20 Μαίου 2020 Καλημέρα!Βγάλε το σφουγγάρι με τους μικρούς πόρους. Το βαμβάκι που έχει βάλεις είναι με μικρότερους πόρους, επομένως....Θα έβγαζα το μπλε με μικρούς πόρους και θα συμπλήρωνα ακόμα με siporax. σαν σειρά μπαίνει σφουγγάρι με μεγάλους πόρους-σφουγγάρι με μικρούς πόρους-βαμβάκι. Προσωπικά σε τέτοια μικρά φίλτρα προτιμώ μόνο βαμβάκι και βιολογικό. Κ ας αλλάζω βαμβάκι κάθε βδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dlamprou 20 Μαίου 2020 #3 Share 20 Μαίου 2020 Να σου πώ και εγώ θα έβγαζα το σφουγγάρι μετά το siporax εκτός και αν χρειάζεσαι κάτι για προστασία της εισόδου της αντλίας. Χωράει να περάσει το siporax; Αν όχι, βγάλε το σφουγγάρι. Αν ναι, βάλε ελάχιστο ίσα να προστατεύει την είσοδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmm 20 Μαίου 2020 Author #4 Share 20 Μαίου 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος GVC έγραψε: Καλημέρα!Βγάλε το σφουγγάρι με τους μικρούς πόρους. Το βαμβάκι που έχει βάλεις είναι με μικρότερους πόρους, επομένως....Θα έβγαζα το μπλε με μικρούς πόρους και θα συμπλήρωνα ακόμα με siporax. σαν σειρά μπαίνει σφουγγάρι με μεγάλους πόρους-σφουγγάρι με μικρούς πόρους-βαμβάκι. Προσωπικά σε τέτοια μικρά φίλτρα προτιμώ μόνο βαμβάκι και βιολογικό. Κ ας αλλάζω βαμβάκι κάθε Εγώ έχω βάλει βιολογικό υλικό μέχρι το συμιο που είναι οι εγκοπες. Αν βάλω Κιαλο θα βγει κάτο από της γραμες και θα περνανε σκουπιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmm 20 Μαίου 2020 Author #5 Share 20 Μαίου 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος dlamprou έγραψε: Να σου πώ και εγώ θα έβγαζα το σφουγγάρι μετά το siporax εκτός και αν χρειάζεσαι κάτι για προστασία της εισόδου της αντλίας. Χωράει να περάσει το siporax; Αν όχι, βγάλε το σφουγγάρι. Αν ναι, βάλε ελάχιστο ίσα να προστατεύει την είσοδο. Ακριβος γιαυτα των λόγο το έχω μπενει το siporax στην φτεροτη της αντλίας είναιένα λεπτό κομματάκι 1cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dlamprou 20 Μαίου 2020 #6 Share 20 Μαίου 2020 (edited) Ως έχει, λοιπόν!!!! Αν πάντως θες να κατέβεις χαμηλότερα από τις εγκοπές, μπορείς να τις σφραγίσεις μερικώς μέχρι ένα ύψος, με σιλικόνη. Αν ο πάτος είναι διάτρητος, μπορείς και να σφραγίσεις όλες τις πλαϊνές! Έγινε επεξεργασία 20 Μαίου 2020 - dlamprou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqua Zodiac 20 Μαίου 2020 #7 Share 20 Μαίου 2020 Σε 30 λιτρα (καθαρα) δεν θα εβαζα guppy προσωπικα....Για αυτα τα λιτρα το καλυτερο ειναι ενας μονομαχος με 1-2 ευκολα φυτακια για να το χαιρεσαι. Τωρα να βαλεις 3-4 αρσενικα guppy και να πρεπει να κανεις αλλαγες παρα πολυ συχνα θα σε κουρασει πολυ γρηγορα πιστευω... ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmm 20 Μαίου 2020 Author #8 Share 20 Μαίου 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος dlamprou έγραψε: Ως έχει, λοιπόν!!!! Αν πάντως θες να κατέβεις χαμηλότερα από τις εγκοπές, μπορείς να τις σφραγίσεις μερικώς μέχρι ένα ύψος, με σιλικόνη. Αν ο πάτος είναι διάτρητος, μπορείς και να σφραγίσεις όλες τις πλαϊνές! Σοστη σκέψη θα το κάνω μπορώ να χρισιμοποιισω θερμοκολα? Ο πάτος δεν είναι διακριτός αλλά μπορώ να των κάνω θα των χαραξω με το dremel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmm 20 Μαίου 2020 Author #9 Share 20 Μαίου 2020 (edited) πριν 18 λεπτά, το μέλος Aqua Zodiac έγραψε: Σε 30 λιτρα (καθαρα) δεν θα εβαζα guppy προσωπικα....Για αυτα τα λιτρα το καλυτερο ειναι ενας μονομαχος με 1-2 ευκολα φυτακια για να το χαιρεσαι. Τωρα να βαλεις 3-4 αρσενικα guppy και να πρεπει να κανεις αλλαγες παρα πολυ συχνα θα σε κουρασει πολυ γρηγορα πιστευω... ? Υπερβολικο μου φενεται 3 γκαπι σε 30 λίτρα . Εχω σε 60 λίτρα 40 γκαμπι και δεν έχω κανένα θέμα με νιτρικα, ξέρω ότι είναι υπερβολικά αλλά δεν αντιμετιπιζω πρόβλημα. Με καλό φιλτρο που χωράει 200gr siporax και μπολικα φυτά ολλα πανε ρολόι και αλαγε Όχι και συχνά Απλά θέλω να βάζω στο 30l τα της θυλυκες που έχουν γενίσει για να μην της κυνιγανε τα αρσενικά και για να της ταιζω καλιτερο καμια βδομάδα μετά την γέννα για να συνελθουν Έγινε επεξεργασία 20 Μαίου 2020 - Gmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC 20 Μαίου 2020 #10 Share 20 Μαίου 2020 1 hour ago, Gmm said: Ακριβος γιαυτα των λόγο το έχω μπενει το siporax στην φτεροτη της αντλίας είναιένα λεπτό κομματάκι 1cm Α οκ νόμιζα ότι ήταν μέσα σε κάλτσα για αυτό μου φάνηκε περίεργο λίγο περίεργο το ότι έχεις και άλλο σφουγγάρι μετά το βιολογικό. 1cm...είναι ένας πόντος, προσωπικά θα το εκμεταλλευόμουν με βιολογικό. Για εμένα αφού έχει περάσει από το βαμβάκι επομένως ουσιαστικό καθαρισμό δεν προσφέρει. Οκ βοηθάει αλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmm 20 Μαίου 2020 Author #11 Share 20 Μαίου 2020 πριν 44 λεπτά, το μέλος GVC έγραψε: Α οκ νόμιζα ότι ήταν μέσα σε κάλτσα για αυτό μου φάνηκε περίεργο λίγο περίεργο το ότι έχεις και άλλο σφουγγάρι μετά το βιολογικό. 1cm...είναι ένας πόντος, προσωπικά θα το εκμεταλλευόμουν με βιολογικό. Για εμένα αφού έχει περάσει από το βαμβάκι επομένως ουσιαστικό καθαρισμό δεν προσφέρει. Οκ βοηθάει αλλα... Μπορεί να το βάλω σε ένα τουλι και να βγάλω το σφουγκαρι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmm 20 Μαίου 2020 Author #12 Share 20 Μαίου 2020 Παιδία αν ζευγαρώσουν guppy από την ίδια μάνα υπάρχει πρόβλημα στην γενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος