GVC 19 Μαίου 2020 #1 Share 19 Μαίου 2020 Καλησπέρα σας! Σήμερα παρατήρησα ότι εμφανίστηκαν δύο διαφορετικές άλγες (εμφανισιακά τουλάχιστον διαφορετικές φαίνονται) στο ενυδρείο. Παρατηρώντας ενυδρεία μελών για κιχλίδες, έχω παρατηρήσει ότι εμφανίζεται μετά από καιρό αυτή η καφετίλα πάνω στις πέτρες, εγώ είδα και μια πρασινίλα σήμερα. Αυτή η πρασινίλα να με βάζει σε σκέψεις;;;; Μερικές πληροφορίες, το ενυδρείο είναι φρεσκοστρωμένο, απο μετρήσεις είμαι εντός ορίων και η φωτοπερίοδος είναι προσαρμοσμένη απο το πρωι μέχρι το βράδυ με προσομοίωση αυγης-μεσιμέρι-απογευμα-βραδυ κλπ κλπ ενδιάμεσες ώρες. Το φωτιστικό το έχω στο 50% να δουλέυει Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 20 Μαίου 2020 #2 Share 20 Μαίου 2020 Φυσικη εξελιξη. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις φως στο ενυδρειο χωρις κατοικους. Κλεισ΄το. Μονο τις αλγες βοηθας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 20 Μαίου 2020 #3 Share 20 Μαίου 2020 Ακριβως αυτό που ανέφερε η ναταλία! Δεν χρειάζεται να έχεις φως μεσα για ενυδρείο χωρίς ψάρια. Μόλις με το καλό βάλεις ζωντανα τότε προσάρμοσε και το φως. Το φίλτρο του ενυδρείου το στρώνεις με κάποιον τρόπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC 21 Μαίου 2020 Author #4 Share 21 Μαίου 2020 (edited) Καλημέρα!Έχουν στρώσει τα φίλτρα πριν μια εβδομαδα περίπου. Έγινε επεξεργασία 21 Μαίου 2020 - GVC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος