Jump to content

Σκουλήκια

Recommended Posts

Καλησπέρα σας ,

Παιδιά σήμερα ανακάλυψα ότι υπάρχουν μικρά άσπρα πολύ μικρά σκουληκακια με το ζόρι τα βλέπω κολλημένα πάνω στο τζάμι αλλά και μέσα στο νερό υπάρχουν . Τι είναι και πως μπορώ να τα αντιμετωπίσω? Είναι πλαναρια ; Είναι πολυυυυυυ μικρά με το ζόρι είδα ότι κουνιούνται . Επίσης ο μονομάχος μου τα τσιμπολογαει . Τι είναι βρε παιδιά και μου έχουν γεμίσει το ενυδρείο ; Είναι πολύ μικρά επαναλαμβάνω σε όλο το ενυδρείο αλλά και στα τζάμια και είναι άσπρα .

Σκούπα κάνω και συχνές αλλαγές . Η αλήθεια είναι ότι ταιζω αρκετά οπότε θα το κόψω . 

Έγινε επεξεργασία - PASXA

Καλησπέρα. Και γω έχω το ίδιο θέμα σε καινούριο ενυδρείο. Σου βάζω το link από το θέμα που ξεκίνησα προχθές στο φόρουμ για να δεις τις απαντήσεις που μου έδωσαν τα παιδιά μήπως και σε βοηθήσει. 

πριν 9 ώρες, το μέλος PASXA έγραψε:

Καλησπέρα σας ,

Παιδιά σήμερα ανακάλυψα ότι υπάρχουν μικρά άσπρα πολύ μικρά σκουληκακια με το ζόρι τα βλέπω κολλημένα πάνω στο τζάμι αλλά και μέσα στο νερό υπάρχουν . Τι είναι και πως μπορώ να τα αντιμετωπίσω? Είναι πλαναρια ; Είναι πολυυυυυυ μικρά με το ζόρι είδα ότι κουνιούνται . Επίσης ο μονομάχος μου τα τσιμπολογαει . Τι είναι βρε παιδιά και μου έχουν γεμίσει το ενυδρείο ; Είναι πολύ μικρά επαναλαμβάνω σε όλο το ενυδρείο αλλά και στα τζάμια και είναι άσπρα .

Σκούπα κάνω και συχνές αλλαγές . Η αλήθεια είναι ότι ταιζω αρκετά οπότε θα το κόψω . 

Αν ταιζεις πολυ, σε λιγο θα κανει η εμφανιση του ο godzilla! :)

Μπορει να ειναι πλαναρια, μπορει νεματοδα(αν θελεις, παρε μεγεθυντικο φακο και δες. Θα βρεις και πολλα αλλα "τερατα"). Σε καθε περιπτωση κοβεις την τροφη και καθαριοτητα ειναι το Α και το Ω.

• Like 1

Ναι ναι . Δεν πρέπει να είναι πλαναρια γτ είναι πολύ μικρά κ δεν διακρίνω τριγωνικό κεφάλι.  Έχω να ταισω από χθες πρωί και τώρα είναι καλύτερα . Όχι τόσα πολλά . Μακάρι να εξαφανίστουν

Μία ώρα πριν, το μέλος PASXA έγραψε:

Ναι ναι . Δεν πρέπει να είναι πλαναρια γτ είναι πολύ μικρά κ δεν διακρίνω τριγωνικό κεφάλι.  Έχω να ταισω από χθες πρωί και τώρα είναι καλύτερα . Όχι τόσα πολλά . Μακάρι να εξαφανίστουν

Τα πλαναρια συνήθως είναι πάρα πολύ μικρά. 

Έγινε επεξεργασία - stathis spithas

Εγώ είδα βίντεο και ήταν μεγαλουτσικα . Ίσως να έχεις δίκιο . Μακάρι να είναι γτ τουλάχιστον θα ξέρω ότι έχω υγιές νερό στο ενυδρείο σύμφωνα με άρθρο που διάβασα . Όπως είπα καλύτερα είναι . Δεν τάισα και θα ξαναταισω την Πέμπτη πάλι 

Αν ειναι λευκα ή προς το λευκο δυσκολα να ειναι κατι αλλο εκτος απο πλαναρια...

Μια φωτο θα βοηθούσε.

Αυτά είναι 

IMG_20200519_171451.jpg

πριν 2 ώρες, το μέλος PASXA έγραψε:

Εγώ είδα βίντεο και ήταν μεγαλουτσικα . Ίσως να έχεις δίκιο . Μακάρι να είναι γτ τουλάχιστον θα ξέρω ότι έχω υγιές νερό στο ενυδρείο σύμφωνα με άρθρο που διάβασα . Όπως είπα καλύτερα είναι . Δεν τάισα και θα ξαναταισω την Πέμπτη πάλι 

Το ψαρι ταιζεις κανονικα. Απλα δες να μην πεφτουν κομματια κατω. Αν θα πεσουν, μαζεψε τα με ενα μικρο λαστιχακι (ή σκουπα βυθου ισα-ισα) - αναρροφηση :)

Οκ ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...