thanasis1976 17 Μαίου 2020 #1 Share 17 Μαίου 2020 Καλησπερα. θα ηθελα να δω αν καποιος εχει στο ενυδρειο του παρομοιο Wavemaker... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 18 Μαίου 2020 #2 Share 18 Μαίου 2020 Δεν βλέπω κινητικότητα! Εγώ το έχω δει σε φίλο χομπιστα άλλα το έβγαλε γιατί δεν ταίριαζε στον κύβο. Και γνωστό ενυδρειακο κατάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 18 Μαίου 2020 #3 Share 18 Μαίου 2020 Πάντως από Αμερική πλευρά λένε τα καλύτερα, στην Ελλάδα ίσως και λόγω τιμής δεν έχουν πιάσει τοπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis1976 19 Μαίου 2020 Author #4 Share 19 Μαίου 2020 πριν 15 ώρες, το μέλος fishbone! έγραψε: Δεν βλέπω κινητικότητα! Εγώ το έχω δει σε φίλο χομπιστα άλλα το έβγαλε γιατί δεν ταίριαζε στον κύβο. Και γνωστό ενυδρειακο κατάστημα. Ναι μαλλον δεν το δουλευει εδω κανεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis1976 19 Μαίου 2020 Author #5 Share 19 Μαίου 2020 πριν 13 ώρες, το μέλος bbetta έγραψε: Πάντως από Αμερική πλευρά λένε τα καλύτερα, στην Ελλάδα ίσως και λόγω τιμής δεν έχουν πιάσει τοπο... Λιγο που διαβασα εξω που το δουλευουν ενω ειναι ευχαριστημενοι, εχουν θεματακι με τα αξονακια και τις φτερωτες... Το σκεφτομουν, αλλα αν εχουν θεματακια θα μπλεξω αν μου τυχει κατι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος