Popular Post maria andrianakis 16 Μαίου 2020 Popular Post #1 Share 16 Μαίου 2020 Σας έχω μιλήσει για τα ψαράκια μου; KOI CANDY HMPK MALE Ναι, ναι ξέρουμε, θα μου πείτε! Betta, μονομάχοι, κοινόβιο...μας τα πες, μη μας κουνιέσαι...Το καταλάβαμε!!! COPPER BLUE BLACK CROWNTAIL KOI MALE ΟΚ αλλά σας έχω πει ότι είναι...χμμ..εκλεκτικοι και αριστοκράτες με το φαγητό τους; και δεν εννοώ live ή κατεψυγμένη τροφή...οχι!!! KOI GALAXI HMPK MALE Γκουρμεδιά εγγυημένη και μόνο, μαγειρευτό από τα χεράκια μου λες και έχω καμία πόδια απ το Μάστερ σεφ παρακαλώ!!! RED DEVIL ROSETAIL MALE Ακούστε προσεχτικά τι θα σας πω και θα κάνετε τα μπετάκια σας ιδίως τα μωρουλινια σας να κάνουν όπως οι αριστοκράτες σε ελληνική ταινία όταν ανακοινώνεται ότι άνοιξε ο μπουφές ?? KOI HMPK MALE Σε ένα βάθη κεραμικό μπολ ή πιάτο βαζουμε ένα αυγό ή δύο αν θέλετε να κάνετε ποσότητα. Το χτυπάμε καλά, ασπράδι και κρόκο. KOI TANCHO HMPK MALE Έπειτα ρίχνουμε μέσα μια γεματη κουταλιά της σούπας σπιρουλινα σε σκόνη ή τροφή για νεογνά σε σκόνη και ένα φλιτζάνι νερό και ξαναχτυπαμε. Τα περνάμε στο μπλεντερακι για 5 λεπτά. Αφού το βάλουμε ξανά στο μπολ ή πιάτο μας αφαιρούμε τον αφρό που έχει δημιουργηθεί. BLACK ORCHID HM MALE Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λιγο νερό και μέσα τοποθετούμε το μπολ. Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσει το μίγμα στον ατμό για 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο θα μοιάζει με πυκνό χυλό. YELLOW DUMBO HMPK MALE Αφήνουμε να κρυώσει και ταΐζουμε τα ψαράκια αμέσως αν θέλουμε με ενα κουταλάκι η όπως το προτιμώ εγώ, απλώνουμε σε δίσκο και το βάζουμε στο καταψύκτη. Έπειτα το κόβουμε σε κυβάκια και αποθηκεύουμε σε σακούλα ζιπ-λοκ για μελλοντικές χρήσεις. Τα κυβάκια μπορούμε να τα κόψουμε σε μέγεθος κύβου κατεψυγμένης τροφής ή και μικρότερα, αυτό κανονίσετε το εσεις, το οποίο το ριχνουμε στο ενυδρείο κατεψυγμένο. Το έλα να δεις μόλις μπει μέσα η γκουρμεδια!!! Μπουνιές μιλάμε ? KOI SPAWN 60 DAYS OLD Ιχνοστοιχεία και πρωτεΐνες και άφοβο γιατί το χωνευουν γρήγορα χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα. Τα μωρά betta τρελαίνονται και είναι μια πολύ καλή και οικονομική τροφή για μετά τις 45 μέρες, ιδίως όταν σταματάμε να τους δίνουμε bbs, και έχεις και τη χαρά ότι μαγείρεψες για τα μωρά σου? KOI SPAWN 45 DAYS OLD Παρεμπιπτόντως...αρεσει και στα άλλα ψάρια, τα Πλατυ μου ακόμα και ο Πλεκο δεν χάνουν ευκαιρία αν προλάβουν ? Καλά μαγειροτσικαλισματα ? Υ.Γ. Όλες οι φωτο είναι από τα δικά μου ενυδρεία και με τα δικά μου ψαρια! 5 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Display Name 18 Μαίου 2020 #2 Share 18 Μαίου 2020 Υποθέτω, καθώς ρίχνεις το γκουρμε, να μην ακούς πριν την επίθεση στην τροφή κάτι τέτοιο !! ? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος