Blacky 15 Μαίου 2020 #1 Share 15 Μαίου 2020 Καλησπέρα! Έχω ένα καινούριο ενυδρείο 20 μέρες έχει μέσα μόνο δύο αρσενικά γκαμπι και έναν γλυφτη και ξαφνικά εμφανίστηκε ένα σαλιγκάρι ! Το έχω επισυνάψει σε φωτό! είναι φυσιολογικό ; Πώς γίνεται να δημιουργήθηκε ;; Πρέπει να το βγάλω από το ενυδρείο η όχι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmm 15 Μαίου 2020 #2 Share 15 Μαίου 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος Blacky έγραψε: Καλησπέρα! Έχω ένα καινούριο ενυδρείο 20 μέρες έχει μέσα μόνο δύο αρσενικά γκαμπι και έναν γλυφτη και ξαφνικά εμφανίστηκε ένα σαλιγκάρι ! Το έχω επισυνάψει σε φωτό! είναι φυσιολογικό ; Πώς γίνεται να δημιουργήθηκε ;; Πρέπει να το βγάλω από το ενυδρείο η όχι ; Ηρθε με τα φυτα που εχεις Όχι δεν χριαζετε άστο καθαρίζει το ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacky 15 Μαίου 2020 Author #3 Share 15 Μαίου 2020 Ωραία ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 16 Μαίου 2020 #4 Share 16 Μαίου 2020 Δεν βλαπτουν, αλλα θα γινουν πααααρα πολλα και θα σου σπανε τα νευρα...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος