natateo 23 Μαίου 2020 #51 Share 23 Μαίου 2020 πριν 7 ώρες, το μέλος Gmm έγραψε: Και όμως τα δικα μου τρώνε σαν μηχανή του γκαζον την ξιριζουν Βγαλε φωτο με τα ramshorn πανω στην αλγη αυτη. Οσες φωτο ανεβασες, δεν ειχα δει ενα πανω στην αλγη να ασχολειται..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmm 23 Μαίου 2020 Author #52 Share 23 Μαίου 2020 (edited) πριν 6 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: Βγαλε φωτο με τα ramshorn πανω στην αλγη αυτη. Οσες φωτο ανεβασες, δεν ειχα δει ενα πανω στην αλγη να ασχολειται..... Και οι γαριδες θα ψάξω να βρω παλια φοτο για να δείτε την διαφορά. Σαν τους εμασα η πείνα Έγινε επεξεργασία 23 Μαίου 2020 - Gmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmm 24 Μαίου 2020 Author #53 Share 24 Μαίου 2020 (edited) Τι είναι αυτές οι φυσαλίδες? Μεμβράνη βιοφιλμ η Όχι Έγινε επεξεργασία 24 Μαίου 2020 - Gmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 24 Μαίου 2020 #54 Share 24 Μαίου 2020 Αφρος στο νερο- πολλες οργανικες ενωσεις στο νερο (αν δεν εχεις λαβυρινθόψαρα).Κανε αλλαγη νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmm 24 Μαίου 2020 Author #55 Share 24 Μαίου 2020 πριν 34 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: Αφρος στο νερο- πολλες οργανικες ενωσεις στο νερο (αν δεν εχεις λαβυρινθόψαρα).Κανε αλλαγη νερου. Πολλά λιπασματα δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 24 Μαίου 2020 #56 Share 24 Μαίου 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος Gmm έγραψε: Πολλά λιπασματα δηλαδή? οχι,..... κακακια ψαριων, σαπια φυλλα φυτων, ψαροτροφη και ολα, που σχετιζονται με αυτη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmm 3 Ιουνίου 2020 Author #57 Share 3 Ιουνίου 2020 On 24/5/2020 at 2:05 ΜΜ, το μέλος natateo έγραψε: οχι,..... κακακια ψαριων, σαπια φυλλα φυτων, ψαροτροφη και ολα, που σχετιζονται με αυτη. Γεια σας παιδιά συνεχίζω να έχω αφρό στο νερο παρότι καθαρίζω από σάπια φίλα και σιφοναρω κατά την αλαγη ότι περιτοματα βλέπω. Λετε να έχω υρπλιθισμο στο ενυδρείο η δεν πιέζει ρόλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος