Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά 

Ήθελα να ρωτήσω αν φαίνεται ότι το έκανα  σωστά και σε πόση ώρα περίπου θα ξεκινήσει .

IMG_20200514_205003.jpg

IMG_20200514_205015.jpg

IMG_20200514_205029.jpg

IMG_20200514_205039.jpg

Link to comment
Share on other sites

Πες μας λίγο για το μείγμα που έφτιαξες. Η αντεπιστροφη βαλβίδα πάντως εχει βελάκι που δείχνει τη σωστή κατεύθυνση. Όπως το έχεις φτιάξει πάντως δε μπορείς να υπολογίσεις πόσες φυσ/δευτ ρίχνεις. 

Τελος θα πρότεινα να χρησιμοποιησεις μπουκάλι απο αναψυκτικό γιατι μπορει να διαχειριστεί πολύ μεγαλύτερη πίεση.

Link to comment
Share on other sites

πριν 6 λεπτά, το μέλος Antonis K έγραψε:

Πες μας λίγο για το μείγμα που έφτιαξες. Η αντεπιστροφη βαλβίδα πάντως εχει βελάκι που δείχνει τη σωστή κατεύθυνση. Όπως το έχεις φτιάξει πάντως δε μπορείς να υπολογίσεις πόσες φυσ/δευτ ρίχνεις. 

Τελος θα πρότεινα να χρησιμοποιησεις μπουκάλι απο αναψυκτικό γιατι μπορει να διαχειριστεί πολύ μεγαλύτερη πίεση.

Οκ την άλλη φορά ίσως . Το μίγμα πάντως το έφτιαξα με τρεις κούπες 600 γρ ζάχαρη και μετά με νερό στους 40 βαθμούς . Κατά την διάρκεια με 28 βαθμούς νερού έβαλα ζάχαρη ένα κουταλάκι  και μαγιά μισό κουταλάκι του γλυκού  και τα χτύπησα μαζί και τα άφησα να ξεκουραστούν 10 λεπτά  . Το νερό το άλλο μόλις έφτασε 30 βαθμούς το έβαλα στο μπουκάλι και πρόσθεσα το άλλο μίγμα προσθέτοντας στην μαγιά με την ζάχαρη και λίγη σόδα . Αυτά 

Link to comment
Share on other sites

Σωστό φαίνεται το μείγμα. Λογικά σε λίγη ώρα, με δεδομένο ότι και η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι καλή, θα αρχίσεις ν βλέπεις φυσαλίδες. Απλα παρακολουθησε το , μήπως κάποια στιγμή αρχίσει και ρίχνει ανεξέλεγκτα.

Link to comment
Share on other sites

Οκ αλλά δεν ξέρω ακόμα τίποτα ... Βέβαια κατά τις 20:45 το έφτιαξα . Αυτό θα αρχίσει σαν να βράζει μέσα στο μπουκάλι  ; Ή απλά θα βγάζει φυσαλίδες ; Θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι 23 βαθμοί και το έχω τυλίξει κιόλας με πετσέτα χνουδωτή για ζέστη ? 

Και μάλιστα έχει σχηματίσει κάτι σαν αφρό πάνω 

Έγινε επεξεργασία - PASXA
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...