Διονυσης Μηλια 11 Μαίου 2020 #1 Share 11 Μαίου 2020 Καλησπερα τι χρειαζεται απο εξοπλισμο εκτος απο πολυ διαβασμα για ενα nano reef 30-40 λιτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC 11 Μαίου 2020 #2 Share 11 Μαίου 2020 Ένα άρθρο που διαβαζα και εγώ χτες για τον ίδιο λόγο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Har 11 Μαίου 2020 #3 Share 11 Μαίου 2020 Κι εγώ το παραπάνω άρθρο θα σου πρότεινα με βοήθησε πάρα πολύ στην αρχή!Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 12 Μαίου 2020 #4 Share 12 Μαίου 2020 Εκτός από το καλό άρθρο που σου πρότειναν τα παιδιά, μπορείς να δεις στην κατηγορία Nano Reefs αρκετά ενυδρεία που είτε τρέχουν εδώ και χρόνια είτε βρίσκονται στην αρχή. Στήνω και εγώ ένα 30αρι τώρα. Δες τι σου αρέσει περισσότερο οπτικά, ώστε να επιλέξεις ανάλογο εξοπλισμό. Ένα ενυδρείο με εύκολα ή καθόλου κοράλλια έχει τελείως διαφορετικές απαιτήσεις από ένα με σκληρά κοράλλια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος