Jump to content

Σαλιγκάρια

Recommended Posts

Πότε μπαίνουν τα σαλιγκάρια σε φυτεμένο ενυδρείο? Πρέπει να έχει εμφανιστεί άλγη πρώτα ή τα βάζω προκαταβολικά??

πριν 3 ώρες, το μέλος Elena Agln έγραψε:

Πότε μπαίνουν τα σαλιγκάρια σε φυτεμένο ενυδρείο? Πρέπει να έχει εμφανιστεί άλγη πρώτα ή τα βάζω προκαταβολικά??

Αν είναι στρομενο το ενυδρείο μπορείς να βάλεις 

Μία ώρα πριν, το μέλος Gmm έγραψε:

Αν είναι στρομενο το ενυδρείο μπορείς να βάλεις 

Οκ.Ευχαριστω! Ειναι 30 λιτρα..Θα βάλω nerite. Πόσα λες θα είναι εντάξει?

Τι ψαρια θα βαλεις στο ενυδρειο;

πριν 3 ώρες, το μέλος George K έγραψε:

Τι ψαρια θα βαλεις στο ενυδρειο;

1 Μονομαχο

Και με 3 κομπλε θα εισαι. Εχω διαβασει οτι πανε 1 ανα 5 γαλονια σαν κανονα. Δηλαδη 1 ανα 18 λιτρα περιπου. Νομιζω με ενα μονομαχο δεν θα εχεις θεμα και για 2-3.

Έγινε επεξεργασία - George K

πριν 9 ώρες, το μέλος George K έγραψε:

Και με 3 κομπλε θα εισαι. Εχω διαβασει οτι πανε 1 ανα 5 γαλονια σαν κανονα. Δηλαδη 1 ανα 18 λιτρα περιπου. Νομιζω με ενα μονομαχο δεν θα εχεις θεμα και για 2-3.

Ευχαριστω πολυ!!

Δεν ξέρω αν έχεις βάλει φυτά. Εγώ που είχε σκοπό να πάρω σαλιγκάρια, όταν έβαλα τα φυτά, διαπίστωσα ότι είχαν μικρά μικρά σαλιγκαράκια πάνω τους.  Έτσι τώρα έχω αρκετά, γιατί πολλαπλασιαζονται με γοργο ρυθμό και μεγάλωνουν γρήγορα. Άρα δεν αγόρασα κανένα. Έχω Tadpole και ramshorn

πριν 23 ώρες, το μέλος SALT έγραψε:

Δεν ξέρω αν έχεις βάλει φυτά. Εγώ που είχε σκοπό να πάρω σαλιγκάρια, όταν έβαλα τα φυτά, διαπίστωσα ότι είχαν μικρά μικρά σαλιγκαράκια πάνω τους.  Έτσι τώρα έχω αρκετά, γιατί πολλαπλασιαζονται με γοργο ρυθμό και μεγάλωνουν γρήγορα. Άρα δεν αγόρασα κανένα. Έχω Tadpole και ramshorn

Εχω βάλει και φυτα ναι..Αλλα τα κοιταξα καλα να μην εχουν επανω κατι.Παρηγγειλα zebra και απο στιγμη σε στιγμη θα ερθουν. 2 πηρα και βλέπουμε!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...