natateo 27 Αυγούστου 2020 #101 Share 27 Αυγούστου 2020 πριν 16 ώρες, το μέλος Κατριν έγραψε: Πάντως από όλα τα φυτά η ludwigia palustris ενώ ήταν μια χαρά φούντωνε και ψηλωνε επηρεάστηκε περισσότερο, εξαφανίστηκε. Μήπως αυτό βοηθάει για πόρισμα? Σκουπα βυθου - οχι! Φιλτρο Α/Ο πηρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 20 Σεπτεμβρίου 2020 Author #102 Share 20 Σεπτεμβρίου 2020 Λαμπρά σε λίγο τα αλγη θα κάνουν αποικία και στους τοίχους του σπιτιού 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 20 Σεπτεμβρίου 2020 #103 Share 20 Σεπτεμβρίου 2020 Η αληθεια είναι οτι δεν ξέρω να σε βοηθήσω... οι άλγες που είχα κατα καιρούς αντιμετωπίζονταν με αλλαγες σε ένα ποσοστό 95% και σε μία περίπτωση διέλυσα το ενυδρείο που όμως το είχα αμελήσει για μήνες. Δεν υπάρχει κάποιο χημικό σκεύασμα να σε γλυτώσει σε συνδυασμό με αλλαγές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 20 Σεπτεμβρίου 2020 Author #104 Share 20 Σεπτεμβρίου 2020 4 hours ago, gixxer said: Η αληθεια είναι οτι δεν ξέρω να σε βοηθήσω... οι άλγες που είχα κατα καιρούς αντιμετωπίζονταν με αλλαγες σε ένα ποσοστό 95% και σε μία περίπτωση διέλυσα το ενυδρείο που όμως το είχα αμελήσει για μήνες. Δεν υπάρχει κάποιο χημικό σκεύασμα να σε γλυτώσει σε συνδυασμό με αλλαγές; Ναι, κι εγώ στο πρώτο είχα μπόλικες έκαναν τον κύκλο τους όμορφα κι ωραία και μην τα ξαναείδατε. Αυτό μετά το shock που πέρασε δεν λέει να στρώσει με τίποτα, με τίποτα όμως ε! Θα δω πως θα πάει λίγο και με νερό από α/ο γιατί για να το ξεστησω μετά από 4 μήνες που τρέχει. ? Και πάνω που καταλήξαμε στο σκεύασμα... (για δες @natateo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 20 Σεπτεμβρίου 2020 #105 Share 20 Σεπτεμβρίου 2020 Βγαλε τις γαριδες εξω!!!! Τωρα χωρις πλακα, παρε αυτο- https://www.easylife.eu/products/freshwater/algae-cyano/algexit το εχω δοκιμασει πριν πολλα χρόνια, ειχα και παρα πολλες γαριδες στο ενυδρειο. Δεν θυμαμαι , ομως, πόσο καλο ηταν ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 20 Σεπτεμβρίου 2020 Author #106 Share 20 Σεπτεμβρίου 2020 6 minutes ago, natateo said: Βγαλε τις γαριδες εξω!!!! Τωρα χωρις πλακα, παρε αυτο- https://www.easylife.eu/products/freshwater/algae-cyano/algexit το εχω δοκιμασει πριν πολλα χρόνια, ειχα και παρα πολλες γαριδες στο ενυδρειο. Δεν θυμαμαι , ομως, πόσο καλο ηταν ..... Ναι θα τις βγάλω, πάω να πάρω τα chopsticks ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 22 Σεπτεμβρίου 2020 Author #107 Share 22 Σεπτεμβρίου 2020 Έκανα μια δόση οξυζενέ, τουλάχιστον καθάρισαν τα σαλιγκάρια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 24 Σεπτεμβρίου 2020 #108 Share 24 Σεπτεμβρίου 2020 On 20/9/2020 at 10:57 ΜΜ, το μέλος natateo έγραψε: Βγαλε τις γαριδες εξω!!!! Τωρα χωρις πλακα, παρε αυτο- https://www.easylife.eu/products/freshwater/algae-cyano/algexit το εχω δοκιμασει πριν πολλα χρόνια, ειχα και παρα πολλες γαριδες στο ενυδρειο. Δεν θυμαμαι , ομως, πόσο καλο ηταν ..... @Κατριν Ύστερα από πολλές άκαρπες προσπάθειες να απαλαγω απο την ΒΒΑ με τους ''κλασσικους'' τροπους, στο τελος πηρα το παραπανω σκευασμα της easylife που λεει η Ναταλια και την εξαφανισε σε χρονο dt .....καλο ειναι να ψαξουμε να εξαλειψουμε τα αιτια που προκαλουν τις άλγες και να αποφευγουμε γενικως αυτα τα ''σκευασματα'', αλλα πολλες φορες ειναι τρομερα δυσκολο!!!!!! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 1 Οκτωβρίου 2020 Author #109 Share 1 Οκτωβρίου 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 7 Οκτωβρίου 2020 #110 Share 7 Οκτωβρίου 2020 On 1/10/2020 at 3:14 ΜΜ, το μέλος Κατριν έγραψε: Θα το φτιαξουμε! Σταμάτα τις κλάψες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 7 Οκτωβρίου 2020 Author #111 Share 7 Οκτωβρίου 2020 Just now, natateo said: Θα το φτιαξουμε! Σταμάτα τις κλάψες! Challenge accepted! Έχεις καιρό να το δεις...αν καταφέρεις και το φτιάξεις, τότε πολύ απλά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 7 Οκτωβρίου 2020 #112 Share 7 Οκτωβρίου 2020 πριν 4 λεπτά, το μέλος Κατριν έγραψε: Challenge accepted! Έχεις καιρό να το δεις...αν καταφέρεις και το φτιάξεις, τότε πολύ απλά.... Με προκαλεις !!!!!!!!!!!!!!!! Θα μετακομισω σπιτι σου, θα δεις τι θα παθεις!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 7 Οκτωβρίου 2020 Author #113 Share 7 Οκτωβρίου 2020 2 minutes ago, natateo said: Με προκαλεις !!!!!!!!!!!!!!!! Θα μετακομισω σπιτι σου, θα δεις τι θα παθεις!!!!!!! Ιδέα!!!!! Μπορούμε να νοικιάσουμε ένα, και να το γεμίσουμε με ενυδρεία 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 7 Οκτωβρίου 2020 Author #114 Share 7 Οκτωβρίου 2020 10 minutes ago, Κατριν said: Ιδέα!!!!! Μπορούμε να νοικιάσουμε ένα, και να το γεμίσουμε με ενυδρεία Μάντεψε ποιος θα κάνει την δουλειά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 20 Οκτωβρίου 2020 Author #115 Share 20 Οκτωβρίου 2020 Αυτός ο εφιάλτης δεν θα τελειώσει ποτέ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 20 Οκτωβρίου 2020 #116 Share 20 Οκτωβρίου 2020 Δοκίμασες το σκεύασμα και τίποτα; Στην φωτο δεν δείχνει τραγικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 21 Οκτωβρίου 2020 Author #117 Share 21 Οκτωβρίου 2020 11 hours ago, gixxer said: Δοκίμασες το σκεύασμα και τίποτα; Στην φωτο δεν δείχνει τραγικό... Το ξαναστησα όλο από την αρχή... Ολα ωραία και καλά και η eleocharis... αντε πάλι. Η που θα την ξεπατωσω να βάλω glossostigma να ησυχάσω. Η που θα βάλω το algae fix στην ρουτίνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 24 Νοεμβρίου 2020 Author #118 Share 24 Νοεμβρίου 2020 Αφού το ενυδρείο μου έκλεισε τον κύκλο του, ας κλείσω κι εγώ το θέμα του με το πιο εντυπωσιακό του στιγμιότυπο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 24 Νοεμβρίου 2020 #119 Share 24 Νοεμβρίου 2020 Εκλεισε το παλιο το scape, ερχεται το καινουριο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 24 Νοεμβρίου 2020 Author #120 Share 24 Νοεμβρίου 2020 7 hours ago, Katrin said: Αφού το ενυδρείο μου έκλεισε τον κύκλο του, ας κλείσω κι εγώ το θέμα του με το πιο εντυπωσιακό του στιγμιότυπο!!! @corto maltese Ο δενδρογενης ? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος