SALT 4 Μαίου 2020 #1 Share 4 Μαίου 2020 (edited) Εχω ένα νέο ενυδρείο νάνο το οποίο ακόμα στρωνω. 21 μέρες μέχρι σήμερα, αμμωνία 0.35, και νιτρικά 6. Θέλω να βάλω ember tetra τα οποία δεν υπήρχαν πουθενά στην Ελλάδα. Στο τελευταίο μαγαζί βρήκα 6 τελευταία ψαράκια. Επειδή μέχρι να στρώσω το ενυδρείο μου δεν θα υπάρχει ούτε λεπι, έστειλα παραγγελία . Ερώτηση : Όταν φτάσουν με το καλό (έχω και μια ανησυχια πώς θα φτάσουν με μεταφορική από Αθήνα στη Χαλκιδική) , να τα βάλω μέσα στο ενυδρείο;;; ή να τα έχω κάπου αλλού , μέχρι να στρώσει το νερό;; Έγινε επεξεργασία 4 Μαίου 2020 - SALT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmm 4 Μαίου 2020 #2 Share 4 Μαίου 2020 πριν 56 λεπτά, το μέλος SALT έγραψε: Εχω ένα νέο ενυδρείο νάνο το οποίο ακόμα στρωνω. 21 μέρες μέχρι σήμερα, αμμωνία 0.35, και νιτρικά 6. Θέλω να βάλω ember tetra τα οποία δεν υπήρχαν πουθενά στην Ελλάδα. Στο τελευταίο μαγαζί βρήκα 6 τελευταία ψαράκια. Επειδή μέχρι να στρώσω το ενυδρείο μου δεν θα υπάρχει ούτε λεπι, έστειλα παραγγελία . Ερώτηση : Όταν φτάσουν με το καλό (έχω και μια ανησυχια πώς θα φτάσουν με μεταφορική από Αθήνα στη Χαλκιδική) , να τα βάλω μέσα στο ενυδρείο;;; ή να τα έχω κάπου αλλού , μέχρι να στρώσει το νερό;; Εγω θα σου πρωτινα καπου αλου Γιατί αν βάλεις τα ψάρια στο ενυδρείου Πρέπει να κάνεις συνεχια αλαγες και Έτσι θα καθιστερισει το στρώσιμο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 4 Μαίου 2020 #3 Share 4 Μαίου 2020 (edited) πριν 3 ώρες, το μέλος SALT έγραψε: Εχω ένα νέο ενυδρείο νάνο το οποίο ακόμα στρωνω. 21 μέρες μέχρι σήμερα, αμμωνία 0.35, και νιτρικά 6. Μετά από 21 μέρες το ενυδρείο θεωρητικά είναι στρωμένο. Δεν ξέρω με τι τεστ μετράς. Κάνε μια αλλαγή γύρω στο 50 % και ξαναμετρα μετά από μισή ώρα. Επίσης 6 τετρα αυτού του είδους δεν νομίζω να είναι φορτία για ένα ενυδρείο από 50 λίτρα και πάνω. Έγινε επεξεργασία 4 Μαίου 2020 - stathis spithas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SALT 4 Μαίου 2020 Author #4 Share 4 Μαίου 2020 (edited) πριν 2 ώρες, το μέλος stathis spithas έγραψε: Μετά από 21 μέρες το ενυδρείο θεωρητικά είναι στρωμένο. Δεν ξέρω με τι τεστ μετράς. Κάνε μια αλλαγή γύρω στο 50 % και ξαναμετρα μετά από μισή ώρα. Επίσης 6 τετρα αυτού του είδους δεν νομίζω να είναι φορτία για ένα ενυδρείο από 50 λίτρα και πάνω. Με στικ μετράω. Ξέρω ότι δεν είναι πολύ ακριβείας οι μετρισεις. Το ενυδρείο είναι νάνο. 38 λιτρων Έγινε επεξεργασία 4 Μαίου 2020 - SALT Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 4 Μαίου 2020 #5 Share 4 Μαίου 2020 πριν 12 λεπτά, το μέλος SALT έγραψε: Με στικ μετράω. Ξέρω ότι δεν είναι πολύ ακριβείας οι μετρισεις. Το ενυδρείο είναι νάνο. 38 λιτρων Τα στικάκια δεν κάνουν για μετρήσεις. Το ενυδρείο για να στρώσει πραγματικά χρειάζεται ζωντανούς οργανισμούς. Φειδωλο τάισμα και μικρές αλλαγές ανά μερικές μέρες και δεν θα έχεις πρόβλημα κανένα εφόσον τα ψάρια είναι υγιή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος