Gmm 2 Μαίου 2020 #1 Share 2 Μαίου 2020 Παιδιά της ταειζει κάποιος? Είναι καλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 3 Μαίου 2020 #2 Share 3 Μαίου 2020 πριν 13 ώρες, το μέλος Gmm έγραψε: Παιδιά της ταειζει κάποιος? Είναι καλες οι γαριδες μου τρελαίνονται για αυτα τα "χαπακια". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmm 13 Μαίου 2020 Author #3 Share 13 Μαίου 2020 On 3/5/2020 at 1:00 ΜΜ, το μέλος natateo έγραψε: οι γαριδες μου τρελαίνονται για αυτα τα "χαπακια". Καθε πότε ταυτίζουμε spirulina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 13 Μαίου 2020 #4 Share 13 Μαίου 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος Gmm έγραψε: Καθε πότε ταυτίζουμε spirulina? Πρεπει να υπαρχει ποικιλία τροφων. Ταισε 2 φορες την εβδομαδα σπιρουλινα, και παρε και καποια complete τροφη για γαριδες (πχ tropical shrimp sticks,sera Shrimps Nature κ.α.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmm 13 Μαίου 2020 Author #5 Share 13 Μαίου 2020 (edited) πριν 53 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: Πρεπει να υπαρχει ποικιλία τροφων. Ταισε 2 φορες την εβδομαδα σπιρουλινα, και παρε και καποια complete τροφη για γαριδες (πχ tropical shrimp sticks,sera Shrimps Nature κ.α.) Έχω την tropical caridina nano sticks που την ταιζω ως βασική ταιζω μια φορά την εβδομάδα μια diy που έχω φτιάξει εγώ κάθε Κυριακή λαχανικά άρα θα δίνω και λίγο σπιρουλινα θα είναι εντάξει σαν διατροφή? Στα guppy κάθε πότε να δίνω? Τα guppy τα ταιζω tetra guppy και sera vipan εναλλάξ και κάθε Κυριακή αρακά Έγινε επεξεργασία 13 Μαίου 2020 - Gmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 13 Μαίου 2020 #6 Share 13 Μαίου 2020 πριν 11 λεπτά, το μέλος Gmm έγραψε: Έχω την tropical caridina nano sticks που την ταιζω ως βασική ταιζω μια φορά την εβδομάδα μια diy που έχω φτιάξει εγώ κάθε Κυριακή λαχανικά άρα θα δίνω και λίγο σπιρουλινα θα είναι εντάξει σαν διατροφή? Στα guppy κάθε πότε να δίνω? Τα guppy τα ταιζω tetra guppy και sera vipan εναλλάξ και κάθε Κυριακή αρακά Μια χαρα ειναι. Στα γκαπυ δωσε όπωτε θελεις, κανε εναλαξ με τις αλλες τροφες. Αν θα υπαρχουν και ζωντανες τροφες, ακομα καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmm 13 Μαίου 2020 Author #7 Share 13 Μαίου 2020 πριν 14 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: Μια χαρα ειναι. Στα γκαπυ δωσε όπωτε θελεις, κανε εναλαξ με τις αλλες τροφες. Αν θα υπαρχουν και ζωντανες τροφες, ακομα καλυτερα. Το ξέρω περιμένω νε φέρει το πετ της περιοχής μου γιατί αν παραγγείλω από ίντερνετ υπάρχει περίπτωση να αλιοθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος