Alexis_kasto 30 Απριλίου 2020 #1 Share 30 Απριλίου 2020 Παιδια καλησπερα. Εχω ενα ενυδρείο 60 λιτρα γλυκού νερου με guppys μονο καμια 20αρια γτ τωρα τελευταία γέννησαν. Εχει τον τελευταίο καιρο ολο ψοφάνε μερικα ενω τα εχω κανενα μήνα μεσα στο ενυδρείο απο την μερα που γεννήθηκε μετα απο ενα μήνα ψοφαει καποιο. Εχω κανει μετρήσεις για αμμωνία με τα τεστ της sera, το χρωμα βγανει κιτρινο που σημαίνει οτι δεν εχω καθόλου αμμωνία. Επίσης προχθες ειδα σε 2 ψαρια μου κοκκινες κηλίδες στο κορμο τους, μου ειπαν απο αμμωνια ειναι στο pet shop και να κανω συχνές αλλαγες νερου και βλεπουμε μετα και να απομόνωσω τα ψαρια σε μια γυάλα μη κολλησουν και τα αλλα. Δεν μπορω να καταλαβω γτ εχω αμμωνία ενω το τεστ βγαίνει καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC 30 Απριλίου 2020 #2 Share 30 Απριλίου 2020 Ο πετσοπας είχε φασματογραφο στα μάτια και βρηκε την αμμωνία στο ενυδρείο σου;;; σαν red blood spot μοιάζει. αλλά καλύτερα νε εκφέρουν άποψη οι πιο έμπειροι μην λέω και βλακείες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 30 Απριλίου 2020 #3 Share 30 Απριλίου 2020 Βακτηριακη μολυνση. Δες εδω - σελ.9 https://www.sera.de/fileadmin/epapers/PDF/11103_RG_Gesunde_Aquarienfische_GR.pdf Συχνες αλλαγες νερου και θεραπεια. 20 γκαπυ σε 60λ ενυδρειο ειναι παρα πολλα. Γραψε λιγο τι φιλτρο εχεις και για συντηρηση ενυδρειου (αλλαγες νερου, τεστ, ταισμα κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexis_kasto 1 Μαίου 2020 Author #4 Share 1 Μαίου 2020 Εχω φίλτρο sera ful 120, τα ταιζω 2 φορες την μερα, νιφαδες και μαλακους κόκκους μια το ενα μια το αλλο. Εχω επίσης 2 ανουμπιες και ενα κερατοφυλλο στην επιφάνεια και ενα κομμάτι ξύλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος