Gmm 29 Απριλίου 2020 #1 Share 29 Απριλίου 2020 Παιδιά το lidl έχει κάποια φυτά κάνουν για ενυδρείο? Έχει βάλει κάποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 29 Απριλίου 2020 #2 Share 29 Απριλίου 2020 Ναί κάνουν, απλά η ποσότητα σε σχέση με την τιμή δέν συμφέρει σε σχέση με ενυδρειακό κατάστημα. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 29 Απριλίου 2020 #3 Share 29 Απριλίου 2020 Στην Καρδιτσα και γενικος στην επαρχια ειναι λιγο δυσκολο να βρεις φυτα για το ενυδρειο και σε καλη τιμη. Η καλυτερη λυση σε αυτη την περιπτωση ειναι απο e shop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 29 Απριλίου 2020 #4 Share 29 Απριλίου 2020 Δες τα φυτα σ΄αυτα τα καταστηματα https://www.aquazone.gr/forums/forum/292-καταστηματα/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmm 29 Απριλίου 2020 Author #5 Share 29 Απριλίου 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος Rik έγραψε: Στην Καρδιτσα και γενικος στην επαρχια ειναι λιγο δυσκολο να βρεις φυτα για το ενυδρειο και σε καλη τιμη. Η καλυτερη λυση σε αυτη την περιπτωση ειναι απο e shop. Θα αντέξουν 4 μέρες στην μεταφορικά λετε η θα έχουν θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 29 Απριλίου 2020 #6 Share 29 Απριλίου 2020 πριν 19 λεπτά, το μέλος Gmm έγραψε: Θα αντέξουν 4 μέρες στην μεταφορικά λετε η θα έχουν θέμα Καλησπέρα φίλε μου, είμαι και εγώ Καρδίτσα και έχω φυτεμένο ενυδρείο. Στείλε μου pm να σε βοηθήσω αν μπορώ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 30 Απριλίου 2020 #7 Share 30 Απριλίου 2020 πριν 6 ώρες, το μέλος Gmm έγραψε: Θα αντέξουν 4 μέρες στην μεταφορικά λετε η θα έχουν θέμα Κοιτα, αυτη την στιγμή δεν ξερω τη παίζει με τις κουριερ γενικος μια που έχουν πολύ δουλεια λογω της καταστασεως και μπορεί να σου φτάσουν παξιμάδι τα φυτά, αλλά υπο φυσιολογικές συνθήκες μέσα σε δυο μέρες είναι σπίτι σου και είναι μια χαρά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanasis Nikolaou 30 Απριλίου 2020 #8 Share 30 Απριλίου 2020 πριν 45 λεπτά, το μέλος Rik έγραψε: πριν 8 ώρες, το μέλος Gmm έγραψε: Θα αντέξουν 4 μέρες στην μεταφορικά λετε η θα έχουν θέμα Καλημέρα. 4 μέρες θα αντέξουν σίγουρα αν δεν είναι κάτι πολύ ευαίσθητο.Ειχα μια πρόσφατη παραγγελία από Μισιρλή,τα έστειλε 10/4 και παρέλαβα 25/4 λόγω θέματος με την κούριερ.15 μέρες στο κουτί και ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση δεδομένων συνθηκών. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
URBAN SCAPER 30 Απριλίου 2020 #9 Share 30 Απριλίου 2020 (edited) Καλημερα. 15 μερες??! Εγω προχθες σε παραγγελια απο AquariumHouse.gr τα παρελαβα την 2η μερα. Απο Κρητη-Θεσσ/νικη. Έγινε επεξεργασία 30 Απριλίου 2020 - URBAN SCAPER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanasis Nikolaou 30 Απριλίου 2020 #10 Share 30 Απριλίου 2020 (edited) Γενικά με τα κούριερ δεν πολύκατάλαβα τι εγινε.Η συγκεκριμένη παραγγελία έκανε 15 μέρες,μια που έγινε από ενυδρείο.κομ ήρθε σε 5 μέρες και μια άσχετη με το ενυδρείο σε 3.Ολες με διαφορετικές κούριερ αλλά το ίδιο διάστημα που πνίγονταν θεωρητικά. Έγινε επεξεργασία 30 Απριλίου 2020 - Thanasis Nikolaou Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 30 Απριλίου 2020 #11 Share 30 Απριλίου 2020 παιδια αυτες τις ημερες με τα κουριερ δεν μπορεις να βγαλεις ακρη. Μπορει το δεμα να ερθει την επομεμη ακριβως μερα ή να κανει πανω απο 10 μερες. Η διανομη των πακετων πιστευω γινεται εντελως τυχαια. παντως αναλογα τα φυτα αντεχουν, εκανα και γω 8 μερες περιπου να τα παραλαβω και μονο το κερατοφυλλο ειχε θεμα. Ειδικα τα σκληρα φυτα δεν παθαινουν απολυτως τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος