Guest rania2006 28 Μαίου 2007 #1 Share 28 Μαίου 2007 Γεια σας και παλι για μια φορα,μετα απο πολλες μερες αντιμετωπιστηκε οπωσ διαπηστωσα το προβλημα που ειχα με τα τρυπια φυλλα και τωρα αντιμετωπιζω ενα νεο προβλημα με τα φυτα μου.εδω και 4 μερεσ παρατηρησα οτι ειδικα στα πανω φυλλα δημιουργηθηκε μαυρη τριχοειδης αλγη,ποια ειναι η αιτια δημιουργια της?και πως να την αντιμετωπισω?ΣΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
segusm 28 Μαίου 2007 #2 Share 28 Μαίου 2007 Γεια σας και παλι για μια φορα,μετα απο πολλες μερες αντιμετωπιστηκε οπωσ διαπηστωσα το προβλημα που ειχα με τα τρυπια φυλλα και τωρα αντιμετωπιζω ενα νεο προβλημα με τα φυτα μου.εδω και 4 μερεσ παρατηρησα οτι ειδικα στα πανω φυλλα δημιουργηθηκε μαυρη τριχοειδης αλγη,ποια ειναι η αιτια δημιουργια της?και πως να την αντιμετωπισω?ΣΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ Το εύκολο είναι συχνώτατες αλλαγές νερού. Για περισσότερα πρέπει να μας πεις μετρήσεις,λιπάσματα, τάισμα ,ώρες φωτισμού,λάμπες,αλλαγές νερού,ρουτίνα δηλ. κτλ ακόμα και πόσο φυσικό φως δέχετε.Όσα περισσότερα μας πεις τόσο πιό σωστή θα είναι η διάγνωση ως προς τον λόγο εμφάνισης και τι θεραπεία χρειάζετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 28 Μαίου 2007 #3 Share 28 Μαίου 2007 Διάβασε πρώτα αυτό http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=4469 Μετά αυτό http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=3309 Και εάν δεν λυθούν η απορίες σου μην διστάξεις να ξαναρωτήσεις εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rania2006 28 Μαίου 2007 #4 Share 28 Μαίου 2007 νομιζω οτι μου λυθηκαν οι αποριες απο αυριο εφαρμοζω την τεχνικη του οξυζενε και βλεπουμε τι μετρα θα ακολουθησω στην συνεχεια,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την πολυτιμη βοηθεια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy 12 Ιουνίου 2007 #5 Share 12 Ιουνίου 2007 Αν ρίχνεις Seachem Excel πάνω ακριβώς στην άλγη θα αρχίσει να φεύγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος