MariaKara 27 Απριλίου 2020 #1 Share 27 Απριλίου 2020 Γεια σας έχω πάρει ένα ενυδρείο 40λιτρο εδώ και 3 βδομάδες και είμαι στη φάση στρωσιματος με τροφή και βακτηρια...οι μετρήσεις μου είναι Nh3Nh4 0,25 No2 5 και Νo3 5...την τροφή την αλλάζω ανά 2 μέρες θερμοκρασία ενυδρείου 26 βαθμούς...σε πόσο καιρό πιστεύετε να είναι έτοιμο?πρέπει να σταματήσω να ρείχνω τροφή για 2-3μερες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanasis Nikolaou 27 Απριλίου 2020 #2 Share 27 Απριλίου 2020 Δες αυτο, εξηγεί όλα τα στάδια του στρώσιματος ο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariaKara 27 Απριλίου 2020 Author #3 Share 27 Απριλίου 2020 Οπότε εγώ αν κατάλαβα καλά είμαι στο 6 στάδιο αν δεν κάνω λάθος...τροφή συνεχίζω να ρείχνω η σταματάω για λίγο ξέρεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC 27 Απριλίου 2020 #4 Share 27 Απριλίου 2020 Είμαι στην ίδια φάση με εσένα και καταγράφω κάθε μέρα τις μετρήσεις στο αρχείο Aquarium Results.xlsx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariaKara 27 Απριλίου 2020 Author #5 Share 27 Απριλίου 2020 Να υποθέσω δεν έχεις φυτά στο ενυδρείο σου γιατί είδα στρώνεις σε υψηλούς βαθμούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC 27 Απριλίου 2020 #6 Share 27 Απριλίου 2020 Όχι είναι η αλήθεια. αλλά και να ήθελα να βάλω να σου πω την αλήθεια θα έκανα πρώτα το στρώσιμο και μετά τα έβαζα. αν επιτρεπόταν δλδ να μπουν μετά...Παράδειγμα αν θες να φτάξεις carpet δεν μπαίνει έυκολα αφού έχει γεμίσει το ενυδρείο, αλλά και πάλι θα το επαιζα εναλλακτικά. Θα έστρωνα θα άδειαζα θα έβαζα ότι φυτά ήθελα, έχωντας το νερό σ εένα βαρέλι με το βιολογικό μέσα και θα τα ξαναπέταγα μόλις τελείωνα το φύτεμα. Εκτός από την ανατάραξη των εξωτερικών φίλτρων έχω βάλει και μαι eheim 400 να δουλέυει στο full για ακόμε περισσότερη οξυγόνωση. Τώρα αυτό μπορεί να είναι υποερβολη με την αεραντλία, θα δείδει η νεκτοψία στο τέλος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος