hms 25 Απριλίου 2020 #1 Share 25 Απριλίου 2020 Καλησπερα, σκεφτομαι να αγοράσω αυτό το ενυδρείο με σκοπό να είναι φυτεμένο με μονομαχο. Το εχει κάποιος και ποια η γνώμη του ? Επειδή σκέφτομαι να το τοποθετήσω σε υπνοδωμάτιο θα ήθελα το φίλτρο του να είναι τελείως αθόρυβο (ούτε να τρίζει ούτε να κάνει κάποιο έστω και χαμηλό βουητό) τι γίνεται σε εσάς ? Επίσης αν προσθέσω φωτισμό led σκέφτομαι της juwel novolux η οποία η μικρότερη σε διαστάσεις είναι 33.5 cm. Οι διαστάσεις του ενυδρειου είναι 34 ακριβώς πιστεύεται πως θα χωράει ? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 25 Απριλίου 2020 #2 Share 25 Απριλίου 2020 έχω ακριβώς το ίδιο ενυδρείο..η αλήθεια είναι ότι έναν μικρό θόρυβο η αντλία μου τον κάνει αλλά δεν έχω ασχοληθεί μιας και είναι στο σαλόνι και ακούγεται μόνο σε πλήρη ησυχία..πιθανολογώ ότι συντονίζει κάπου απλά και δεν την έχω ακουμπήσει σωστά... κατά τ άλλα είμαι πολύ ικανοποιημένος...για το φως δεν γνωρίζω διότι δεν έχω κάνει καμία μετατροπή αλλά είμαι στα σκαριά να τρυπήσω καπάκι για ανεμιστήρα εν όψει καλοκαιριού... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Απριλίου 2020 #3 Share 25 Απριλίου 2020 Το εχω διπλα στο κεφαλι μου ακριβως . Αν τοποθετησεις καλα την αντλια στο διαμερισμα της ωστε να μην συντονιζει,ειναι αθορυβο! Φωτιστικο ριξε μια ματια και της amtra, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC 25 Απριλίου 2020 #4 Share 25 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σας. Όταν λες φυτεμένο...για τι φυτά μιλάς;;Εμπειρικά πάντως στο πρώτο ενυδρείο όπου φόραγε by default μια novolux 80 (juwel primo 110), σύντομα χρειάστηκε να πάρω και δευτερη και στο τέλος, λόγω κάποιων άλλων χρωμάτων στα φυτά πλην του πράσινου, φόρεσα και μια novolux 40 red. Και δεν μπορώ να πω ότι είχα στην αρχή και ίδιαίτερα απαιτητικά φυτά αν θυμάμαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george rapp 25 Απριλίου 2020 #5 Share 25 Απριλίου 2020 εχεις σκεφθει μια λυση να μην ειναι fix ; https://www.pet4u.gr/straight-glass-tank.html το 28λιτρα , οτι φως αγαπας και ενα φιλτρο καταρρακτη να εχεις κεφαλακι ησυχο οτι δε θα κανει καθολου ροη που ειναι οτι πρεπει για μονομαχους . εγω εχω ενα που λεγετε jeneca xp-038 , αλλα βγαινουν και σε πιο μεγαλα φυσικα , εαν το νερο ειναι πολυ κοντα στην εξοδο του νερου ειναι 0νικος ο θορυβος . απο εδω το ειχα παρει ( https://www.greenaqua.gr/ ) , δε βλεπω να υπαρχει στο site αλλα εχει σιγουρα ολα τα μεγεθη στο μαγαζι. και γενικα δε νομιζω οι καταρρακτες να κανουν θορυβο εαν το νερο δε πεφτει απο αποσταση . πιστευω οτι τα χρηματα που θα γλυτωσεις εαν πεσουν σε αλλα υλικα (φως/υποστρωμα/φυτα/λιπανση) θα στεισεις κατι που θα ειναι για διαγωνισμο !!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 25 Απριλίου 2020 Author #6 Share 25 Απριλίου 2020 πριν 44 λεπτά, το μέλος Δίας έγραψε: Το εχω διπλα στο κεφαλι μου ακριβως . Αν τοποθετησεις καλα την αντλια στο διαμερισμα της ωστε να μην συντονιζει,ειναι αθορυβο! Φωτιστικο ριξε μια ματια και της amtra, Ευχαριστώ πολύ Βγάζει και η amtra led που να χωράει στο flex ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Απριλίου 2020 #7 Share 25 Απριλίου 2020 πριν 11 λεπτά, το μέλος hms έγραψε: Ευχαριστώ πολύ Βγάζει και η amtra led που να χωράει στο flex ? Δεν διευκρινησα.Εχω βγαλει το καπακι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 25 Απριλίου 2020 #8 Share 25 Απριλίου 2020 (edited) σε παραπέμπω στην παρουσίαση μου άμα σε ενδιαφέρει μόνο για να δεις πως πάει το φωτιστικό που φοράει στο καπάκι του και κάποια συμπεράσματα αρχάριου μιας και είναι το πρώτο μου στο γλυκό.... Έγινε επεξεργασία 25 Απριλίου 2020 - dano23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 25 Απριλίου 2020 Author #9 Share 25 Απριλίου 2020 (edited) πριν 44 λεπτά, το μέλος dano23 έγραψε: σε παραπέμπω στην παρουσίαση μου άμα σε ενδιαφέρει μόνο για να δεις πως πάει το φωτιστικό που φοράει στο καπάκι του και κάποια συμπεράσματα αρχάριου μιας και είναι το πρώτο μου στο γλυκό.... Είχα δει το θεμα σου παλιότερα αλλά δεν το είχα σκεφτει ότι ήταν το flex ! Πανέμορφο το έκανες μπράβο ? Σκέφτεσαι να προσθέσεις κάτι στο φως ? Εγώ αν το πάρω δεν θα αλλάξω το καπάκι με τπτ απλά αναρωτιέμαι αν χωρανε οι novolux led της juwel γιατί αν χωρανε μπορείς να κάνεις παπάδες.. Έγινε επεξεργασία 25 Απριλίου 2020 - hms Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 25 Απριλίου 2020 #10 Share 25 Απριλίου 2020 πριν 13 λεπτά, το μέλος hms έγραψε: Είχα δει το θεμα σου παλιότερα αλλά δεν το είχα σκεφτει ότι ήταν το flex ! Πανέμορφο το έκανες μπράβο ? Σκέφτεσαι να προσθέσεις κάτι στο φως ? Εγώ αν το πάρω δεν θα αλλάξω το καπάκι με τπτ απλά αναρωτιέμαι αν χωρανε οι novolux led της juwel γιατί αν χωρανε μπορείς να κάνεις παπάδες.. μου έχει περάσει πολλές φορές απ το μυαλό να βγάλω καπάκι και να πάρω ένα φως καλό για να πάει σε ακόμη καλύτερο επίπεδο αλλά ακόμη είμαι με αυτό...θα δω μελλοντικά πως θα πράξω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος