Angelos Pagonis 24 Απριλίου 2020 #1 Share 24 Απριλίου 2020 Ενυδρείο:60 λίτρα Ψάρι: Black moor Ζωντανά Φυτά: πόθος Φίλτρα: 2(βιολογικά+σφουγγαράκι) Διακοσμητικά:3 ψεύτικα φυτά+φυσικό χαλίκι Τροφή:flakes Αλλαγές νερού:20% ανά μία εβδομάδα Το ψαράκι αυτό είχε εμφανίσει το πρόβλημα αυτό πριν 2 μήνες αλλά για ένα διάστημα και μετά ξαναεπανηλθε.Όμως το πετυχαίνω ακόμα μερικές φορές να βρίσκεται έτσι(κάθετα στον πάτο..με την μούρη του στον πάτο και την ουρά του προς την επιφάνεια.Τι μπορεί να φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 24 Απριλίου 2020 #2 Share 24 Απριλίου 2020 Τι τροφές το ταίζεις? Μπορείς να βάλεις φωτό/βίντεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelos Pagonis 24 Απριλίου 2020 Author #3 Share 24 Απριλίου 2020 Το ταΐζω μόνο flakes και που και που πολύ λίγο μαρουλακι.Φωτογραφιες δεν θέλω να βγάλω τώρα γιατί αν ανάψω το φως πιστεύω θα το στρεσάρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelos Pagonis 25 Απριλίου 2020 Author #4 Share 25 Απριλίου 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelos Pagonis 25 Απριλίου 2020 Author #5 Share 25 Απριλίου 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 26 Απριλίου 2020 #6 Share 26 Απριλίου 2020 Πρεπει να κάνεις τεστ νερου για αμμωνια, νιτρωδη, νιτρικα. Εχεις κανει ποτέ; Οταν αλλαζεις το νερο, μηπως ανακατευεις το χαλικι ή το πλενεις; Μηπως φυτευεις ή βγαζεις τα φυτα συχνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelos Pagonis 26 Απριλίου 2020 Author #7 Share 26 Απριλίου 2020 Έχω παραγγείλει τεστ και μου έρχονται την επόμενη εβδομάδα. Στις αλλαγές νερού χρησιμοποιώ ένα μπολ για να μην ανακατεύω τον βυθό... όσο για τα φυτά δεν τα έχω πειράξει καθόλου.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος