dio20_4 24 Απριλίου 2020 #1 Share 24 Απριλίου 2020 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους!! Απο χθες παρατήρησα λίγο περίεργο τον γλυφτη μου και σήμερα απλά τον βρήκα ανάσκελα. Ας τα πάρουμε από την αρχή. πριν 4-5 μήνες πήρα 4 γκαπυ(3 θηλυκά 1 αρσενικό) και έναν γλυφτη σε ένα ενυδρείο 50 λίτρων. Μετά από 1,5 μηνα περίπου άρχισα να έχω και μικρά μέσα. Σήμερα που μιλάμε έφτασα να έχω 16 γκαπυ (τα 12 είναι μικρά βέβαια). Θελω να ρωτήσω τώρα εγώ. Υπάρχει περίπτωση να έχασα τον γλυφτη από ασφυξία ή κάτι τέτοιο; Λόγω δηλαδή του μεγάλου πληθυσμού;; θελω να τελειώσει όλο αυτό με την καραντίνα να πάω να τα δώσω κάπου. Γνωρίζετε καποιο μερος στη θεσσαλονικη που μπορώ να δώσω τα γκαπυ μου;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 24 Απριλίου 2020 #2 Share 24 Απριλίου 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος dio20_4 έγραψε: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους!! Απο χθες παρατήρησα λίγο περίεργο τον γλυφτη μου και σήμερα απλά τον βρήκα ανάσκελα. Ας τα πάρουμε από την αρχή. πριν 4-5 μήνες πήρα 4 γκαπυ(3 θηλυκά 1 αρσενικό) και έναν γλυφτη σε ένα ενυδρείο 50 λίτρων. Μετά από 1,5 μηνα περίπου άρχισα να έχω και μικρά μέσα. Σήμερα που μιλάμε έφτασα να έχω 16 γκαπυ (τα 12 είναι μικρά βέβαια). Θελω να ρωτήσω τώρα εγώ. Υπάρχει περίπτωση να έχασα τον γλυφτη από ασφυξία ή κάτι τέτοιο; Λόγω δηλαδή του μεγάλου πληθυσμού;; θελω να τελειώσει όλο αυτό με την καραντίνα να πάω να τα δώσω κάπου. Γνωρίζετε καποιο μερος στη θεσσαλονικη που μπορώ να δώσω τα γκαπυ μου;; Θελουμε και αλλες πληροφοριες, δες εδω- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος