kazanasb 5 Ιουνίου 2007 Author #26 Share 5 Ιουνίου 2007 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΑΡΑΓΩΝΙΤΗ ΠΟΙΟΝ ΤΥΠΟ ΝΑ ΒΑΛΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazanasb 7 Ιουνίου 2007 Author #27 Share 7 Ιουνίου 2007 ΜΗ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑ 36 ΚΙΛΑ CRIBE SEA OCEAN DIRECT ΚΑΙ 30 ΚΙΛΑ ΑΠΟ REEF ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 7 Ιουνίου 2007 #28 Share 7 Ιουνίου 2007 πολύ καλά έκανες .. .. κάνε και μια μέτρηση αμμωνίας να δεις τι γίνεται .. σε τι υψος έφτασε το υπόστρωμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 7 Ιουνίου 2007 #29 Share 7 Ιουνίου 2007 Ετσι και αλλιως ποια λιγοι ειναι οι ζωντανοι αραγωνιτες και ουσιαστικα ολοι ειναι αψογοι, απλα ειναι θεμα γουστου στο ματι τι θελεις. Η αμμο; του φιλου σου τι αμμος ειναι? Την εβαλες πανω ή την ανακατεψες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazanasb 8 Ιουνίου 2007 Author #30 Share 8 Ιουνίου 2007 ΑΠΟ ΥΨΟΣ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 6-6,5 ΠΟΝΤΟΥΣ. Η ΑΜΜΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΩΝΙΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ 25 ΚΙΛΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 9 Ιουνίου 2007 #31 Share 9 Ιουνίου 2007 ΑΠΟ ΥΨΟΣ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 6-6,5 ΠΟΝΤΟΥΣ. Η ΑΜΜΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΩΝΙΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ 25 ΚΙΛΑ. Το ύψος είναι καλό. Ο ζωντανός αραγωνίτης, όμως, έπρεπε να μπει πάνω από το νεκρό. Είναι κάτι που το έχουμε αναφέρει πολλές φορές στις συζητήσεις μας. Τώρα όμως έγινε. Δεν πειράζει, απλά θα καθυστερήσει η ωρίμανση της άμμου. Η βάση του βράχου, επίσης έπρεπε πρώτα να τοποθετηθεί και μετά η άμμος. Τώρα πως θα τη τοποθετήσεις ώστε να έρθει σε επαφή με το κρύσταλλο του πυθμένα. Θα πρέπει αναγκαστικά να σκάψεις την άμμο, με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις και πάλι θολούρα. Κάνε την ενέργεια αυτή σύντομα, πριν προλάβει η άμμος να οργανώνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 9 Ιουνίου 2007 #32 Share 9 Ιουνίου 2007 Πάει καλά νομίζω... Κατα διαστήματα θα βυθίζεις προσεχτηκά το δάχτυλό σου στον αραγωνίτη για να μπολιάσει ο ζωντανός με το νεκρό. Προσοχή μόνο να μην αναστατώνεις όλο το σύστημα. Τη βάση την έκανες? Ο βράχος θα είναι όλος ζωντανός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazanasb 10 Ιουνίου 2007 Author #33 Share 10 Ιουνίου 2007 (edited) Ο ΑΡΑΓΩΝΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ LIVE ΑΠΛΑ Ο ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΒΡΑΧΟΥ ΠΑΡΙΠΟΥ 10 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΑΚΟΜΗ 15 Έγινε επεξεργασία 10 Ιουνίου 2007 - kazanasb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 10 Ιουνίου 2007 #34 Share 10 Ιουνίου 2007 Ωραία προχωράμε... συνέχισε Μ`αρέσει η βάση! Πολύ καλή! Περιμένουμε τη συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazanasb 10 Ιουνίου 2007 Author #35 Share 10 Ιουνίου 2007 ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΗΣ ΓΥΑΛΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ SKIMMER ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΟΥΠΟΛΗΠΟΣ ΒΡΑΧΟΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 10 Ιουνίου 2007 #36 Share 10 Ιουνίου 2007 Ωραιότατο! Φρόντισε να στερεώσεις καλά το βράχο και να δημιουργήσεις επίπεδες επιφάνειες για την τοποθέτηση κοραλλιών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazanasb 10 Ιουνίου 2007 Author #37 Share 10 Ιουνίου 2007 ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΣΙΝΑΔΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 10 Ιουνίου 2007 #38 Share 10 Ιουνίου 2007 Μακροάλγη Halimenda. Μπορείς να την αφήσεις όπως είναι. Εύκολα απομακρύνεται και μπορείς να ελέγξεις την εξάπλωσή της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 10 Ιουνίου 2007 #39 Share 10 Ιουνίου 2007 μια χαρά ! με το υπόλοιπο βράχο θα καλύψεις και τη σχάρα . . .. αυτή η άλγη θα σε βοηθήσει αυτή τη περίοδο .. καλή συνέχεια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazanasb 16 Ιουνίου 2007 Author #40 Share 16 Ιουνίου 2007 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΥΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΛΟΓΟ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΕ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΒΡΑΧΟΣ (30 ΚΙΛΑ ΣΥΝΟΛΟ) ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΓΥΑΛΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 17 Ιουνίου 2007 #41 Share 17 Ιουνίου 2007 Μόνο καλά λόγια μπορώ να πω... Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα! Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 17 Ιουνίου 2007 #42 Share 17 Ιουνίου 2007 Μπραβο φιλε μου εκανες πολυ καλη δουλια.... Παρατηρησα και ενα μικρο toby Puffer. Πιθανα το Canthigaster Benneti απο οσο μπορουσα να Διακρινω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazanasb 21 Ιουνίου 2007 Author #43 Share 21 Ιουνίου 2007 ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ ΛΙΓΟ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ REEF ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΑΡΙ Η ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 22 Ιουνίου 2007 #44 Share 22 Ιουνίου 2007 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ REEF ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΑΡΙ Η ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ? Μονο με soft corals κανει.Χτυπαει LPS-SPS-CLAMS-γαριδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazanasb 22 Ιουνίου 2007 Author #45 Share 22 Ιουνίου 2007 ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazanasb 24 Ιουνίου 2007 Author #46 Share 24 Ιουνίου 2007 ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 24 Ιουνίου 2007 #47 Share 24 Ιουνίου 2007 Πολύ καλός!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 24 Ιουνίου 2007 #48 Share 24 Ιουνίου 2007 ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ. τέλειος πολύ καλή δουλεία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 24 Ιουνίου 2007 #49 Share 24 Ιουνίου 2007 λέω ν ανεβάσω καμιά φωτογραφία με τα δικά μου ηλεκτρικά … .. μπορεί κάποιος να με λυπηθεί και να μου φτιάξει κάτι τέτοιο … πολύ καλό ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 25 Ιουνίου 2007 #50 Share 25 Ιουνίου 2007 Πολυ καλη δουλεια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος