Kleis Gry 23 Απριλίου 2020 #1 Share 23 Απριλίου 2020 Η σημεριμενη μου ερωτηση: αληθευουν οσα βλεπω στο youtube σχετικα με no filter no heater no co2 no ferts no no no; ενοοω γινεται να φτιαξω ενα ενυδρειο 16 λιτρα με καλο ενεργο υποστρωμα και απο πανω χαλικι να εχω μονο πολυ καλο φωτισμο ( απο εξοπλισμο ) παρα πολλα φυτα διακοσμιση και μεσα να εχω γαριδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 23 Απριλίου 2020 #2 Share 23 Απριλίου 2020 πριν 47 λεπτά, το μέλος Kleis Gry έγραψε: Η σημεριμενη μου ερωτηση: αληθευουν οσα βλεπω στο youtube σχετικα με no filter no heater no co2 no ferts no no no; ενοοω γινεται να φτιαξω ενα ενυδρειο 16 λιτρα με καλο ενεργο υποστρωμα και απο πανω χαλικι να εχω μονο πολυ καλο φωτισμο ( απο εξοπλισμο ) παρα πολλα φυτα διακοσμιση και μεσα να εχω γαριδες; Γινεται, αλλά δεν ειναι τόσο ευκολο οσο φαινεται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 23 Απριλίου 2020 #3 Share 23 Απριλίου 2020 (edited) Γίνεται όμως απαιτεί εμπειρία πολύ χρόνο και προσοχή γιατί μπορεί εύκολα να ανατραπεί σε μικρά ενυδρεία. Ένα ώριμο ενυδρείο >30L με πολλά υγιη φυτά και γρηγορης ανάπτυξης μπορεί να συντηρήσει έναν μονομάχο άνετα χωρίς φίλτρο κλπτ και ισως με πολύ αραιές αλλαγές νερού. Το δοκίμασα μερικές φορές αλλά είναι πάρα πολύ στρεσογόνο γιατί συνεχώς πρέπει να έχεις το νου σου στις μετρήσεις! Και κάθε φορά που σου μπαίνει η ιδέα μετράς. Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει αν δεν συντρέχει λόγος να μην υπάρχει φίλτρο Έγινε επεξεργασία 23 Απριλίου 2020 - hms 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος