Konstantinos Ninos 23 Απριλίου 2020 #1 Share 23 Απριλίου 2020 Καλημέρα Καθως είχα λαθρεπιβάτες σαλιγκάρια έβαλα όπως μου είπαν οι περισσότεροι δυο Helena snails και βλέπω ότι κάνουν δουλειά καθώς από χτες μέχρι σήμερα έχω μερικά άδεια καβούκια αλλά το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα οποία ζουν ακόμα μπυ έχουν διαλύσει τα φυτά έχω 2 egeria densa 1 bacopa caroliniana 1limnophilia aromatica και κάνουν τρύπες στα φύλλα και αυτά με την σειρά του σαπίζουν ευτυχώς η αμμωνία μου δεν έχει ανεβεί ακόμα, τι έχετε να μπυ προτείνετε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dearangelo 23 Απριλίου 2020 #2 Share 23 Απριλίου 2020 7 minutes ago, Konstantinos Ninos said: Καλημέρα Καθως είχα λαθρεπιβάτες σαλιγκάρια έβαλα όπως μου είπαν οι περισσότεροι δυο Helena snails και βλέπω ότι κάνουν δουλειά καθώς από χτες μέχρι σήμερα έχω μερικά άδεια καβούκια αλλά το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα οποία ζουν ακόμα μπυ έχουν διαλύσει τα φυτά έχω 2 egeria densa 1 bacopa caroliniana 1limnophilia aromatica και κάνουν τρύπες στα φύλλα και αυτά με την σειρά του σαπίζουν ευτυχώς η αμμωνία μου δεν έχει ανεβεί ακόμα, τι έχετε να μπυ προτείνετε ευχαριστώ. τι σαλιγκάρια έχεις? συνήθως δεν τρωνε τα σαλιγκάρια τα φυτά σου... ειναι εκνευριστικά για παρα πολύ κόσμο... αλλα για το λυώσιμο των φυτων, ψαξε αλλου την αιτία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 23 Απριλίου 2020 #3 Share 23 Απριλίου 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος Konstantinos Ninos έγραψε: Καλημέρα Καθως είχα λαθρεπιβάτες σαλιγκάρια έβαλα όπως μου είπαν οι περισσότεροι δυο Helena snails και βλέπω ότι κάνουν δουλειά καθώς από χτες μέχρι σήμερα έχω μερικά άδεια καβούκια αλλά το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα οποία ζουν ακόμα μπυ έχουν διαλύσει τα φυτά έχω 2 egeria densa 1 bacopa caroliniana 1limnophilia aromatica και κάνουν τρύπες στα φύλλα και αυτά με την σειρά του σαπίζουν ευτυχώς η αμμωνία μου δεν έχει ανεβεί ακόμα, τι έχετε να μπυ προτείνετε ευχαριστώ. οι περισσοτεροι νομιζουν, πως τα σαλιγκαρια τρωνε φυτα. Μονο αρκετα μεγαλα σαλιγκαρια ειναι ικανα να κανουν κατι τετοιο. Αν τα σαλιγκαρια μαζευονται στα φυτα, σημαινει, οτι σαπιζουν τα φυτα. Οχι το αντιθετο- τα φυτα σαπιζουν, γιατι τα τρωνε τα σαλιγκαρακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos Ninos 23 Απριλίου 2020 Author #4 Share 23 Απριλίου 2020 (edited) Δεν ξέρω τι δεν παεί καλά Τα σαλιγκάρια είναι πολλά μερικά πολύ μικρά και κάποια μεγάλα έβαλα δυο Helena snails να περιορίσουν τον πληθυσμό και έχουν ήδη κάνει δουλίτσα αλλά τα Φύτα ξεκίνησαν να σαπίζουν όταν έβλεπα μικρά και μεγάλα σαλιγκάρια πάνω στα φύλα , και κάποια αλλη αιτία δεν μπορώ να βρω γιατί έχουν και λιπάσματα σωστό χρωμα και ξεκίνησαν να σαπίζουν αφού είδα τα πρώτα σαλιγκάρια στο ενυδρείο πριν εμφανιστούν ήταν ολα άψογα Έγινε επεξεργασία 23 Απριλίου 2020 - Konstantinos Ninos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος