SALT 23 Απριλίου 2020 #1 Share 23 Απριλίου 2020 Μηπως μπορείτε να με ενημερώσετε αν πρέπει να κάνω και μετρήσεις CO2 (εκτός από τις υπόλοιπες, για τις οποίες αγορασα τεστ) ? Και τί πρέπει να πάρω για αυτό ? Έχω δει που κυκλοφορούν κάνει σαν δοχεια κρυστάλινα που τα βάζεις μέσα στο ενυδρείο. Τα έχεις μόνιμα εκεί ? Και πρέπει να πάρω και κάτι να προσθέσω στο νερό , σε περίπτωση που έχω έλλειψη CO2? Μέσα στα δοχεία αυτά πρέπει να βάζω κάτι ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 23 Απριλίου 2020 #2 Share 23 Απριλίου 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος SALT έγραψε: Μηπως μπορείτε να με ενημερώσετε αν πρέπει να κάνω και μετρήσεις CO2 (εκτός από τις υπόλοιπες, για τις οποίες αγορασα τεστ) ? Και τί πρέπει να πάρω για αυτό ? Έχω δει που κυκλοφορούν κάνει σαν δοχεια κρυστάλινα που τα βάζεις μέσα στο ενυδρείο. Τα έχεις μόνιμα εκεί ? Και πρέπει να πάρω και κάτι να προσθέσω στο νερό , σε περίπτωση που έχω έλλειψη CO2? Μέσα στα δοχεία αυτά πρέπει να βάζω κάτι ?? Αν θα παρεις συστημα CO2, χρειαζεται αυτο το γυαλινο (drop checker). Στο ebay μπορεις να βρεις με 2,5€ μαζι με εξοδα αποστολης. Αν δεν εχεις σκοπο να βαλεις συστημα - τοτε δεν χρειαζεται κανενα τεστ CO2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SALT 23 Απριλίου 2020 Author #3 Share 23 Απριλίου 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: Αν θα παρεις συστημα CO2, χρειαζεται αυτο το γυαλινο (drop checker). Στο ebay μπορεις να βρεις με 2,5€ μαζι με εξοδα αποστολης. Αν δεν εχεις σκοπο να βαλεις συστημα - τοτε δεν χρειαζεται κανενα τεστ CO2. Τί εννοείς να πάρω σύστημα CO2. Συγνώμη, αλλά είμαι άσχετη. Τώρα προσπαθώ να μπω στον κόσμο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 23 Απριλίου 2020 #4 Share 23 Απριλίου 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος SALT έγραψε: Τί εννοείς να πάρω σύστημα CO2. Συγνώμη, αλλά είμαι άσχετη. Τώρα προσπαθώ να μπω στον κόσμο σας. Διαβαζεις αυτο, και μιλαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος