Νικόλαξ 22 Απριλίου 2020 #1 Share 22 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σας. Σήμερα αγόρασα ένα ξύλο ενυδρείου γύρω στα 80 εκατοστά μήκος. Διάβασα ένα παλαιότερο ποστ για ενυδρειακά ξύλα και έλεγε πως το βράζουμε... Εγώ αυτό το ξύλο που είναι 80 εκατοστά πως θα το βράσω; Και γενικά θα ήθελα να μου πείτε πια είναι η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσω για την προετοιμασία του πριν μπει στο ενυδρείο. Το ξύλο είναι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC 22 Απριλίου 2020 #2 Share 22 Απριλίου 2020 την ίδια απορεία είχα και εγώ ρε φίλε...Βραστήρας ή νερό βραστό, το ξύλο μέσα στην μπανιέρα και το λούζεις. τώρα φαντάζομαι οι πιο έμπειροι θα εκλφράζουν άποψη για το πόσες φορές θα πρέπει να το περάσειος. Εγώ θα έλεγα και ζεστό νερό, καυτό δλδ όπως κάνουμε μπάνιο. Και καλά το βράζεις...Μετά που μου είπανμ για 2 ώρες περίπου σε φούρνο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 22 Απριλίου 2020 #3 Share 22 Απριλίου 2020 Το καθαρίζεις όσο καλύτερα μπορείς με καυτό νερό, και μπλουμ στο ενυδρείο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC 22 Απριλίου 2020 #4 Share 22 Απριλίου 2020 34 minutes ago, SOTIRIS said: Το καθαρίζεις όσο καλύτερα μπορείς με καυτό νερό, και μπλουμ στο ενυδρείο. Str8;;; Ντου στον μπακλαβα;;; Δεν θέλει και ένα φούρνισμα;;; Νομίζω κάποιος κάτι τέτοιο μου είχε πει πιο παλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 22 Απριλίου 2020 #5 Share 22 Απριλίου 2020 πριν 34 λεπτά, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Το καθαρίζεις όσο καλύτερα μπορείς με καυτό νερό, και μπλουμ στο ενυδρείο. ετσι ακριβως για το συγκεκριμενο ξυλο Μία ώρα πριν, το μέλος GVC έγραψε: την ίδια απορεία είχα και εγώ ρε φίλε...Βραστήρας ή νερό βραστό, το ξύλο μέσα στην μπανιέρα και το λούζεις. τώρα φαντάζομαι οι πιο έμπειροι θα εκλφράζουν άποψη για το πόσες φορές θα πρέπει να το περάσειος. Εγώ θα έλεγα και ζεστό νερό, καυτό δλδ όπως κάνουμε μπάνιο. Και καλά το βράζεις...Μετά που μου είπανμ για 2 ώρες περίπου σε φούρνο..... αναλογα το τι ξυλο ειναι και απο που το πηρες (πετ σοπ, φυση κ.α) υπαρχουν και οι αναλογοι τροποι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC 22 Απριλίου 2020 #6 Share 22 Απριλίου 2020 11 minutes ago, corto maltese said: αναλογα το τι ξυλο ειναι και απο που το πηρες (πετ σοπ, φυση κ.α) υπαρχουν και οι αναλογοι τροποι.... Ααααααααααααααααα οκ ρε μαγκες, εγω το ειχα καταλαβει οτι ολα ισα βαρκα ισα πανια που λενε.Γράφτε λάθος για την στρεβλωμένη παραπληροφορηση που πεταξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικόλαξ 22 Απριλίου 2020 Author #7 Share 22 Απριλίου 2020 (edited) πριν 8 λεπτά, το μέλος GVC έγραψε: Ααααααααααααααααα οκ ρε μαγκες, εγω το ειχα καταλαβει οτι ολα ισα βαρκα ισα πανια που λενε.Γράφτε λάθος για την στρεβλωμένη παραπληροφορηση που πεταξα Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια αύριο αν είναι θα ανεβάσω φωτογραφία. Έγινε επεξεργασία 22 Απριλίου 2020 - Νικόλαξ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 22 Απριλίου 2020 #8 Share 22 Απριλίου 2020 πριν 30 λεπτά, το μέλος Νικόλαξ έγραψε: Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια αύριο αν είναι θα ανεβάσω φωτογραφία. Την περιμένουμε την φώτο. Πολύ όμορφο το ξύλο που διάλεξες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικόλαξ 23 Απριλίου 2020 Author #9 Share 23 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σας. Πόσο θα πρέπει να περιμένω μέχρι να βυθιστεί το ξύλο; Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω ώστε να βυθιστεί πιο γρήγορα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
george rapp 23 Απριλίου 2020 #10 Share 23 Απριλίου 2020 Οταν το βράζουμε γεμίζει πιο ευκολα νερο και παίρνει βάρος , αν πάλι μένει αφρό βαλε κατι απο πανω , καμία πέτρα , ακομα και ποτήρι ας πουμε εαν δεν έχεις πέτρες. Για λιγο θα ειναι , σε μερικές μέρες θα κάθετε μοναχό του κάτω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος