killerknight 30 Σεπτεμβρίου 2021 Author #126 Share 30 Σεπτεμβρίου 2021 Τελικά το ψάρι δεν τα κατάφερε. Πρώτη απώλεια στο ενυδρείο μου μετά από δύο χρόνια. Το ψάρι ήταν τρεισιμιση ετών και είχε θεματακια ειδικά με τη νυκτικη κύστη του από την αρχή. Δυστυχώς δεν κατάφερα να το κρατήσω ζωντανό. Το είχα από τέσσερα εκατοστά. Τώρα αν ήταν και από τα αυγά η κάποια λοίμωξη δε μπορώ να το ξέρω .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 30 Σεπτεμβρίου 2021 #127 Share 30 Σεπτεμβρίου 2021 Πολύ γρήγορη η εξέλιξη. Κρίμα ρε γαμώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 23 Οκτωβρίου 2021 Author #128 Share 23 Οκτωβρίου 2021 Οι κεφτέδες μου σε μια πλαϊνή λήψη. Το πλαϊνό τζάμι του ενυδρείου έχει μήκος 45 εκατοστά. Οπότε από αυτό μπορείτε να καταλάβετε πόσο μεγάλα έχουν γίνει. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 23 Οκτωβρίου 2021 #129 Share 23 Οκτωβρίου 2021 Πηρες και υφος κλεισε τα παντζούρια, να μην φαινεσαι, να εχει φως μονο στο ενυδρειο Για τηγανι ειναι τα ομορφα! Με την καλη εννοια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 23 Οκτωβρίου 2021 Author #130 Share 23 Οκτωβρίου 2021 πριν 37 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: Πηρες και υφος κλεισε τα παντζούρια, να μην φαινεσαι, να εχει φως μονο στο ενυδρειο Για τηγανι ειναι τα ομορφα! Με την καλη εννοια! Μα να μη φανεί και η λάμψη μου?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 6 Νοεμβρίου 2021 Author #131 Share 6 Νοεμβρίου 2021 Σημερινές φωτογραφίες από τα τερατακια μου !!! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 14 Αυγούστου 2022 Author #132 Share 14 Αυγούστου 2022 Μετά από αρκετούς μήνες ανεβάζω ένα βίντεο του ενυδρείου μου. Τα ψάρια μου έχουν μεγαλώσει (ειδικά το ένα έχει γίνει τέρας), όμως πλέον το ενυδρείο μου έχει γίνει αποθήκη.....δεν έχω θέμα με τις μετρήσεις, πρέπει όμως να αρχίσω τη μετεγκατάσταση κάποιων εκ των ψαριών μου. Θεωρώ ότι το ενυδρείο θα πρέπει να μείνει με max 5-7 ψάρια. Εντωμεταξύ ανά διαστήματα μου έρχονται και κάποιες ιδέες να το σπρώξω και να πάνε όλα με τα ΚΟΙ στη μεγαλύτερη λίμνη που ελπίζω να είναι έτοιμη αρχές με μέσα Οκτωβρίου... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 17 Αυγούστου 2022 Author #133 Share 17 Αυγούστου 2022 Τελικά αποφάσισα αρχικά τουλάχιστον να αφαιρέσω μερικά ψάρια από το ενυδρείο. Έτσι ξεκίνησα να τα βάλω στο νέο τους σπίτι σε μια εκ των λιμνών του Εθνικού κήπου 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 17 Αυγούστου 2022 Author #134 Share 17 Αυγούστου 2022 Και δυο φωτογραφίες από το νέο τους σπίτι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 23 Αυγούστου 2022 #135 Share 23 Αυγούστου 2022 On 14/8/2022 at 8:56 ΠΜ, το μέλος killerknight έγραψε: Μετά από αρκετούς μήνες ανεβάζω ένα βίντεο του ενυδρείου μου. Τα ψάρια μου έχουν μεγαλώσει (ειδικά το ένα έχει γίνει τέρας), όμως πλέον το ενυδρείο μου έχει γίνει αποθήκη.....δεν έχω θέμα με τις μετρήσεις, πρέπει όμως να αρχίσω τη μετεγκατάσταση κάποιων εκ των ψαριών μου. Θεωρώ ότι το ενυδρείο θα πρέπει να μείνει με max 5-7 ψάρια. Εντωμεταξύ ανά διαστήματα μου έρχονται και κάποιες ιδέες να το σπρώξω και να πάνε όλα με τα ΚΟΙ στη μεγαλύτερη λίμνη που ελπίζω να είναι έτοιμη αρχές με μέσα Οκτωβρίου... Τι ωραία να βλέπεις τα χρυσόψαρα όπως πρέπει να είναι.😍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος