Gmm 22 Απριλίου 2020 #1 Share 22 Απριλίου 2020 Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματισω της γενες σε ramshorn Γιατί υπάρχουν παρα πολα αυγα και δεν βγενουν και τόσο εύκολο από τα φυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 22 Απριλίου 2020 #2 Share 22 Απριλίου 2020 Να σταματήσεις της γέννες αδύνατον,να της περιορίσεις μόνο προσέχοντας να μην περισσεύει τροφή κατά το τάισμα και να αφαιρείς όσο ποιο γρήγορα μπορείς τα σάπια φύλα να έχεις φυτά. αλλιώς μάζεμα με τα χέρια και Θεός σχωρέστα. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 22 Απριλίου 2020 #3 Share 22 Απριλίου 2020 ,Στείλτε σε εμένα αν είναι που μου τα τρώνε τα χρυσά μου...??, Αλλιώς οι γέννες δε σταματούν με τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικόλαξ 22 Απριλίου 2020 #4 Share 22 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σας. Οι γέννες από τα ramshorn είναι εκ φύσεως ασταμάτητες γιατί ανήκουν στα είδη των ερμαφρόδιτων, που δηλαδή αυτογονιμοποιούνται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος