Jump to content

Γέμισμα μπουκάλας CO2 Θεσσαλονίκη

atsoum

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Έχω αγοράσει την παρακάτω φιάλη(μεταχειρισμένη) και πήγα να την γεμίσω εκεί που γέμιζα παλιότερα μια μπουκάλα CO2, στην Αστόρια στην Μαρτίου. Εκεί αρνήθηκε να την πάρει γιατί λέει δεν έχει σηματάκι CE. Βλέπω πως έχει διάφορα άλλα διεθνή σήματα όπως TUV.

Έχει κανείς τέτοια φιάλη και την γεμίζει στην Θεσσαλονίκη κάπου? Γενικά για Θεσσαλονική έχω διαβάσει για Πολίχνη μόνο. Μένω Ανατολικά αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι. Γενικά υπάρχει κάποιος που του γέμισαν τέτοια φιάλη, εδώ Ελλάδα? Που?
61oj2smwrlL._AC_SL1250_.jpg
https://www.amazon.com/ista-Aluminum-Cylinder-1-0L-Full/dp/B018AKLVQI

Έγινε επεξεργασία - atsoum

Καλημέρα. Όσο την είχα πριν την πάρεις, σε μαγαζί με πυροσβεστήρες την πήγαινα. Κανείς δεν μου είπε για το CE και την είχα γεμίσει 3-4 φορές αν δεν κάνω λάθος. Και αν δεν κάνω λάθος (επειδή ασχολούμαι με προδιαγραφές) προϊόν το οποίο δεν φέρει CE ή κάποιο επίσημη ευρωπαϊκή πιστοποίηση δεν μπορεί να εισαχθεί και να πουληθεί εντός Ε.Ε. Ειδικά από μαγαζιά. Η συγκεκριμένη φιάλη ήταν αγορασμένη από μαγαζί. Όχι σκέτη, όλο το πακέτο CO2 τότε. Κανείς πάντως εδώ Αθήνα δεν μου είχε πει δεν την γεμίζω...

• Like 1

@GVCΑθήνα που γεμίζεις γιατί η Olympia μου ρίχνει πόρτα με τη συγκεκριμένη και ας είναι εντός ημερομηνίας! Συγνώμη που μπαίνω σφήνα αλλά ψάχνω καιρό

Έγινε επεξεργασία - Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος

Δεν ξέρω τι να πω. Δυστυχώς εδώ Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Θα δοκιμάσω και αλλού αλλά ακόμα και σε τιμές άλλος ζητάει 5 άλλος 7 άλλος 10E για γέμισμα μιας 2 κιλής

3 hours ago, Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος said:

@GVCΑθήνα που γεμίζεις γιατί η Olympia μου ρίχνει πόρτα με τη συγκεκριμένη και ας είναι εντός ημερομηνίας! Συγνώμη που μπαίνω σφήνα αλλά ψάχνω καιρό

Εγώ φίλε γέμιζα εδώ: https://pyrellas.gr/

1 hour ago, atsoum said:

Δεν ξέρω τι να πω. Δυστυχώς εδώ Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Θα δοκιμάσω και αλλού αλλά ακόμα και σε τιμές άλλος ζητάει 5 άλλος 7 άλλος 10E για γέμισμα μιας 2 κιλής

Τώρα να σου πω την αλήθεια εμένα για την μονόκιλη μου έπερναν 10ευρώ. Την γέμιζα μια στο τόσο επομένως δεν το είχα δει σαν υπερβολικό κόστος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...