TilemachosKout 21 Απριλίου 2020 #1 Share 21 Απριλίου 2020 Καλημέρα, Έχει κάποιος υπ όψιν κάποιο ελληνικό κατάστημα που να πουλά αξεσουάρ φωτιστικών chihiros, όπως αυτό: http://www.chihiros.cn/en/productd/m2/id380.html ? Προτιμώ να αποφύγω ebay λόγω καθυστερήσεων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC 21 Απριλίου 2020 #2 Share 21 Απριλίου 2020 Θα σου πρότεινα να σου στείλω εγώ γιατί νομίζω ότι μου περισσεύει ένα ζευγάρι χωρίς να είμαι σίγουρος. Μεσημέρι θα ξέρω αν υπάρχει εξτρά. Αν σε ενδιαφέρει να το ψάξω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TilemachosKout 21 Απριλίου 2020 Author #3 Share 21 Απριλίου 2020 Παρακαλω ναι αν σου ειναι ευκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC 21 Απριλίου 2020 #4 Share 21 Απριλίου 2020 Οκ φίλε. Να δω αν υπάρχει το δεύτερο . Απλά καταλάβαίνεις ότι με τις μεταφορικές θα περιμένεις αυτό τον καιρό έτσι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC 21 Απριλίου 2020 #5 Share 21 Απριλίου 2020 Πιο καινούριο δεν γίνεται λεμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TilemachosKout 21 Απριλίου 2020 Author #6 Share 21 Απριλίου 2020 Εχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος