Red eared slider 20 Απριλίου 2020 #1 Share 20 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σας ! Είμαι καινούργιος στην ομάδα και δεν γνωρίζω κατά πόσο υπάρχουν ακόμα ενεργά μέλη. Παρόλα αυτά θα ήθελα την βοηθειά σας! Πήρα από το κοντινό μου κατάστημα κατοικίδιων 2 μικρές χελώνες red eared sliders . Μετά από δικό μου ψάξιμο έμαθα ότι όλες οι οδηγίες που μου είχαν δώσει καθώς και ο εξοπλισμός ήταν λάθος. Και τώρα ψάχνω μέσω ίντερνετ να βρω θερμαντήρες, λάμπες, ενυδρειο , φίλτρο καθαρισμού καθώς και κάποιου είδους πέτρα ή λέμβο για να μπορούν να στεγνώνουν πάνω οι χελώνες μου . Μηπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα ή κάποιον με τον οποίο μπορώ να έρθω σε απαφή και να με εξοπλίσει με τα απαραίτητα; Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 20 Απριλίου 2020 #2 Share 20 Απριλίου 2020 Καποια αρθρα για αρχη και θα επανελθω.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 22 Απριλίου 2020 #3 Share 22 Απριλίου 2020 Επισης διαβασε το ποστ 9 στο παρακατω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος