GVC 17 Απριλίου 2020 #1 Share 17 Απριλίου 2020 επειδή δεν την πα,λλεύω άλλο με αυτά τα μπερδέματα εσεις τι θα το δίνατε αυτό το αποτέλεσμα της αμμωνίας;;; Στο 0.5mg/L ή στο 1.0mg/L;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_dms 17 Απριλίου 2020 #2 Share 17 Απριλίου 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
george rapp 17 Απριλίου 2020 #3 Share 17 Απριλίου 2020 Στο ενα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 17 Απριλίου 2020 #4 Share 17 Απριλίου 2020 Στο 1 και εγω το βλεπω.......το ιδιο παθαινω και εγω με το τεστ της σερα για το ph, απο 7,5 εως 8,5 μαντευεις τι θελει να πει ο ποιητης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 17 Απριλίου 2020 #5 Share 17 Απριλίου 2020 πριν 9 λεπτά, το μέλος corto maltese έγραψε: Στο 1 και εγω το βλεπω.......το ιδιο παθαινω και εγω με το τεστ της σερα για το ph, απο 7,5 εως 8,5 μαντευεις τι θελει να πει ο ποιητης. Παρε ph μετρο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC 17 Απριλίου 2020 Author #6 Share 17 Απριλίου 2020 Εντάξει τότε η αμμωνία σύμφωνα με τον πινακα είναι στο 0.05mg/L. Λέω να περιμένω μια δυο μέρες ακόμα να ανέβει για να ξεκινήσω να ρίχνω βακτηρια. Ίσως και από δοσολογία 1 κοταλαι τροφη σπασμενη ανα δύο μέρες να το παω στο κάθε μέρα..Το σκέφτομαι σωστά η λέω λαλακιουλες;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος