Popular Post Χρήστος 12 Απριλίου 2020 Popular Post #1 Share 12 Απριλίου 2020 Λοιπόν παιδιά το ενυδρείο αυτό (Ανώνυμο ενυδρείο) με έχει προβληματίσει πάρα πολύ αλλά και με έχει ξαφνιάσει σε βαθμό απίστευτο. Προτού σας πως γιατί με ξάφνιασε απίστευτα θα σας... θυμίζω πως ήταν... ... πως είχε γίνει... ... και ναι ξανά έγινε κάπως έτσι, απλά επαναλαμβάνω την ίδια φωτογραφία συν πράσινη αιωρούμενη άλγη Μέ είχε απελπίση και το άφησα στην μήρα του με τους καρδινάλιους μιας και δεν έβρισκα και τα ψάρια που ήθελα, Προσέξτε τη θα πω. Ούτε ξέρω Ph, kh, gh, υποθέτω πως με βάση το νερό της βρύσης και το νερό απο την ΑΟ θα έχω περίπου 13Gh και 7KH Αλλαγή νερού τελευταία φορά 10% προς τα τέλη Γενάρη δηλαδή 2 μήνες και. Τάισμα ψαριών όποτε θυμόμουν (δυστυχώς) μέσο όρο ανά δυο μέρες. Εν κατακλείδι καμιά μα καμιά περιποίηση. Σήμερα αποφάσισα να ξηλώσω της αλγες και γενικά να κάνω αλλαγή νερού 70% και να καθαρίσω το ενυδρείο. Αφού καθάρισα όσο μπορούσα έβαλα νερό και έριξα ξανά φάρμακο για της αλγες και άφησα κλειστά τα φώτα. Σε κάποια φάση είπα να ανοίξω τα φώτα και να δω κατά πόσο ξεπρασίνησε το ενυδρείο. και έμμηνα έκθαμβος. Είδα να κολυμπούν στο ενυδρείο καμιά 15αρια νεογέννητα ψάρια και μάλιστα αρκετά μεγάλα. Πως και πότε γεννήθηκαν πως μεγάλωσαν και τη έτρωγαν, και πως δεν φαγώθηκαν ο Θεός ξέρεις. Παλιότερα είχα ασχοληθεί με την αναπαραγωγή των καρδινάλιων και να ειδικό Ph,kh, να αντισηπτικά, μυκητοκτόνα, ειδικές κατασκευές, τροφές κτλ. και με το ζόρι επέζησαν καμιά 30αρια. Και τώρα κάτω απο αντίξοες συνθήκες βγήκαν μικρά. Τελικά η τρέλα του ενυδρείου είναι απίστευτη. Και ναι το χάος της αλγης δημιούργησε συνθήκες επιβίωσες για τα μικρά. Στέλνω μια χάλια φωτογραφία απο το κινητό απλά για του λόγου το αληθές. Είναι πολύ ντροπαλά και αμέσως εξαφανίζονται όταν μπορέσω να βγάλω καλύτερη θα ανεβάσω κι άλλη 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 12 Απριλίου 2020 #2 Share 12 Απριλίου 2020 Χρηστάρα είναι απλό, γεννάνε και τα κοκκόρια σου. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 12 Απριλίου 2020 #3 Share 12 Απριλίου 2020 πως το κατάφερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγω με τα νεον μου και glowlight - προετοιμασια νερου(σχεδον μηδενικες σκληροτητες), το ενα, το αλλο...... ταισμα 4 φορες την ημερα.... ζωντανες τροφες και ακομα χιλιες δυο μαλ@@@ες, εσυ- να... ολα ετοιμα! Σε μισωωωωωωωωωωωωωω 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetpipe 12 Απριλίου 2020 #4 Share 12 Απριλίου 2020 ''Είναι πολύ απλό, παρατάς το ενυδρείο για δυοτρείς μήνες και έχεις γεννητούρια΄΄!! ?? Πραγματικά απίστευτο και μπράβο !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 12 Απριλίου 2020 #5 Share 12 Απριλίου 2020 Δημιούργησες ένα φυσικό σύστημα χωρίς να ακουμπήσεις τίποτα. Το αντιαισθητικο ίσως οπτικό αποτέλεσμα για κάποιον φυτεμένο,στην ουσία βοήθησε το νερό να μένει καθαρό και θύμισε στα ψαρια την φύση...και με λίγο τύχη ορίστε! Καλορίζικα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 12 Απριλίου 2020 #6 Share 12 Απριλίου 2020 Αυτό το ενυδρείο τι δεν έχει πάθει πια.. χαχαχ Δηλαδή που να το πεις και να σε πιστέψουν! Αστο ετσι για ναβγαζεις γεννες και ασε τα κιλιφις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lula69 12 Απριλίου 2020 #7 Share 12 Απριλίου 2020 πανέμορφο έγινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 12 Απριλίου 2020 #8 Share 12 Απριλίου 2020 Εχει την ομορφιά του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 12 Απριλίου 2020 Author #9 Share 12 Απριλίου 2020 όποιος θέλει να έχει γέννες να μου πει να τον στείλω αλγη απο το ενυδρείο μου είναι γουρλίδικη 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosA 12 Απριλίου 2020 #10 Share 12 Απριλίου 2020 Μπράβο φίλε Χρήστο, να σου ζήσουν!! Μάλλον αφροδισιακή η άλγη σου????!! Τελικά, άμα θέλει η φύση θα βρει τον τρόπο, αν δεν θέλει όσο και να προσπαθείς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος