hms 12 Απριλίου 2020 #1 Share 12 Απριλίου 2020 Γεια σας φτιαχνω ενα φυτεμενο dennerle 10L και εχω μια απορια για τον φωτισμο, λογω των συνθηκων και της μη ευκολης προσβασης σε καταστηματα ξεμεινα με ενα mini φωτιστικο led της sunsun. Ειναι το AD-150 10Κ-12Κ 5watt. αναφερει οτι γινεται φωτοσυνθεση σε αυτο το φασμα, ισχυει ? απο φυτα εχω pellia και moss και γενικα δεν με ενδιαφερει η εμφανιση αλγης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dearangelo 12 Απριλίου 2020 #2 Share 12 Απριλίου 2020 σε γενικές γραμμές, ναι αυτό ειναι το φάσμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 12 Απριλίου 2020 #3 Share 12 Απριλίου 2020 πριν 29 λεπτά, το μέλος hms έγραψε: αναφερει οτι γινεται φωτοσυνθεση σε αυτο το φασμα, ισχυει ? Για τα φυτα εχει πολυ μπλε. Κανει και για φυτα, αλλά καλυτερα να εχει πιο πολυ κοκκινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 13 Απριλίου 2020 Author #4 Share 13 Απριλίου 2020 (edited) πριν 22 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: Για τα φυτα εχει πολυ μπλε. Κανει και για φυτα, αλλά καλυτερα να εχει πιο πολυ κοκκινο. βρηκα αυτο που συμφωνει με αυτο που λες, στο δικο μου φασμα ειναι ελαχιστο το φασμα που γραφει για τη φωτοσυνθεση.. θα υπαρξει με το φωτιστικο μου ή τζαμπα φως θα ειναι για τα φυτα αυτο με ενδιαφερει Έγινε επεξεργασία 13 Απριλίου 2020 - hms φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 13 Απριλίου 2020 #5 Share 13 Απριλίου 2020 Οταν ανάβεις το φως, ειναι πολυ μπλε ή απλα τυπου ψυχρου day light; Αν δεν βγαζει πολυ μπλε, κάνει για τα φυτα. Τα δικα σου ειναι πολυ ευκολα, δεν θα υπαρχει θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 13 Απριλίου 2020 Author #6 Share 13 Απριλίου 2020 Ψυχρό day light όχι μπλε σαν θαλασσινό ας πούμε..αυτό ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος