Jump to content

Βακτήρια

Recommended Posts

Απ ότι διάβασα πάνω στις οδηγίες του είναι υγρο μείγμα από βακτήρια, για τον καθαρισμό του νερού και την βελτιωσή του.

Ζήτησα από τον πετ σοπα βακτηρια ήθελα seachem stability δεν είχε και μου έδωσε αυτο για νέο ενυδρείο. 

Μην αγχώνεσαι, χρησιμοποίησετο.

Βακτήρια έχει και αυτό.

Τι ξεκινάς?:)

300 λίτρα καθαρά 

Σκέφτομαι να βάλω χ10 αρλεκίνους χ10 ή χ15 cardinal tetra ή glowlight tetra(ακόμα δεν έχω αποφασίσει) 8 cordydoras aeneus και ένα ζευγάρι ραμιρεζι. 

IMG_20200410_213428.jpg

• Like 1

Πολύ ωραίο και με τα κοπαδόψαρα θα είναι  super.

Μου δείχνει πολύ ψηλό ή με ξεγελά η φωτογραφία?

πριν 1 λεπτό, το μέλος Lunatic έγραψε:

65cm ύψος έχει... Με την ψαροσυνθεση τι λες είναι πολλά τα ψάρια? 

Δεν είναι πολλά για τα λίτρα σου.

Απλά δεν θα έβαζα δυο διαφορετικά είδη κοπαδόψαρα.

Θα προτιμούσα ένα μεγαλύτερο κοπάδι από ένα είδος.

• Like 1

Πολύ ωραίο το ενυδρείο φίλε μου, δείχνει ωραία κατασκευή, μακρόστενο φαίνεται, έχεις μήκος και ύψος.

Ωραίο και το στήσιμο του, τα ψάρια που έχεις σκεφτεί ταιριάζουν μεταξύ τους, και εγώ θα έβαζα ένα είδος κοπάδι σε μεγαλύτερή ποσότητα παρά 2 ανακατεμένα αλλά είναι γούστα αυτά.

Τα ραμιρέζι bolivian ή german?

Τα λίτρα σου είναι οκ για τον πληθυσμό, η φίλτρανση? Παίζει και αυτό μεγάλο ρόλο, τα cardinal & τα german θέλουν καλή φίλτρανση....

Πολύ όμορφο το ενυδρείο..τα ψάρια που έχεις σκεφτεί ταιριάζουν, επειδή όλα θέλουν μαλακό νεράκι... Αντίστροφη οσμωση δλδ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά... Οπότε Πάμε για 1 είδος 20-25 εγώ θα ήθελα να βάλω glowlight tetra αλλά δεν τα έχω δει από κοντά γιαυτό δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα βάλω αυτά(πείτε μου γνώμες οποίος τα έχει παιδιά συμπεριφορά,, χρώματα κτλ) για ραμιρεζι φίλε μου τα bolivian θα βάλω. Όσων αφορά τη φίλτρανση έχω ένα eheim 2217 και ένα φλουβαλ 207. 

Από φίλτρα είσαι οκ.

Για τα bolivian, μια χαρά, έχω 4 στο δικό μου εδώ και σχεδόν 2 χρόνια, μου μοιάζουν πιο ανθεκτικά από τα german αν και λιγότερο εντυπωσιακά, έχουν ωραία προσωπικότητα, τσαμπουκαλεύονται στους γεωφάγους σαν τον Ζίκο στην ταινία?? πολύ γέλιο....

Τώρα, για το κοπάδι, μια χαρά τα 20-25 άτομα, το ποια θα βάλεις είναι θέμα γούστου, πιο πολύ χρώμα έχουν τα cardinal αλλά για εμένα είναι και τα πιο ευαίσθητα σε παραμέτρους και επειδή είναι μικρότερα θέλεις παραπάνω για να δείξουν...

Τα άλλα 2 είναι πάνω κάτω το ίδιο, αν έπρεπε να επιλέξω ένα από τα 2 θα έβαζα glow light παρά αρλεκίνους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...