Jump to content

Πιρανια εναντιων ποντικου

Recommended Posts

Το βιντεακι επεσε ολος τυχαιως μπροστα μου.Και ηλικρινα για ακομη μια φορα (εχωντας και φτωχο λεξιλογιο) δεν βρισκω λεξεις για να χαρακτηρισω αυτα τα Οντα.http://www.youtube.com/watch?v=O7iwgXSyTJQ&mode=related&search=

ΥΓ.Δεν απευθεινομαι στα ψαρια.

Το βιντεακι επεσε ολος τυχαιως μπροστα μου.Και ηλικρινα για ακομη μια φορα (εχωντας και φτωχο λεξιλογιο) δεν βρισκω λεξεις για να χαρακτηρισω αυτα τα Οντα.http://www.youtube.com/watch?v=O7iwgXSyTJQ&mode=related&search=

ΥΓ.Δεν απευθεινομαι στα ψαρια.

Τώρα μόλις γύρησα και το είδα και ειλικρινά λυπάμαι.... :hysterical:

Τί να πω...... :rasp: :rasp:

Το γελίο είναι οτι το απολαμβάνουν και το βγάζουν και βίντεο.....

Έχετε δίκιο.

Δυστυχώς, αυτοί είναι οι νόμοι της φύσης. Από τη στιγμή, όμως, που τα ψάρια αυτά ζουν "παρά φύση", δεν βλέπω το λόγο, γιατί πρέπει να τους καλιεργούμε τα φυσικά τους ένστικτα και ιδιαίτερα να τα απολαμβάνουμε.

Νομίζω, ότι δεν πρόκειται για ποντίκι, αλλά για κάποιο ψάρι.

Νομίζω, ότι δεν πρόκειται για ποντίκι, αλλά για κάποιο ψάρι.

ποντίκι είναι . :hysterical:

Δυστυχώς ποντίκι είναι.

Μου θυμίζει κάποιον έξυπνο γνωστό μου, που κάποτε όταν είχε φίδι πήγαινε και αγόραζε κάθε εβδομάδα ποντίκια για να το ταίζει. Μέχρι που κάποια στιγμή ο πετσοπάς τον ρώτησε γιατί του πεθαίνουν τόσο συχνά τα ποντίκια που παίρνει και του είπε το σκοπό που τα παίρνει. Προς τιμήν του δεν του ξαναπούλησε ζωντανά και του είπε ότι αν θέλει υπάρχουν κατεψυγμένα γιαυτό το σκοπό.

Περιττό να πω ότι το συγκεκριμένο άτομο είχε κάποτε πιράνχας και είχε πετσοκόψει τα χρυσόψαρα, βέβαια τόσο αρρωστημένα δε σκέφτηκε να τους ρίξει ποντίκια :hysterical:

Κατι τετοια βλεπω και ακουω και ντρεπομαι κυριολεκτικα που ειμαι Ανθρωπο

To video το βγαλανε ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...