giorgosvas 6 Απριλίου 2020 #1 Share 6 Απριλίου 2020 Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι αυτα τα στίγματα πάνω στο ξύλο? Σε πρώτη οψη φαίνονται για αυγά αλλά δεν έχω κάτι μέσα που να κάνει τέτοια-νομίζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 6 Απριλίου 2020 #2 Share 6 Απριλίου 2020 (edited) Πως δεν έχεις , έχεις ...πρώτη μούρη στην φωτογραφία.. Αυγά από το zebra snail είναι. Δεν εκκολάπτονται σε γλυκό νερό , θα μείνουν εκεί δλδ και ξεκολλάνε δύσκολα από τις επιφάνειες.. Είναι ένα μεγάλο κακό των nerite snails , αν πετύχεις θηλυκό. Έγινε επεξεργασία 6 Απριλίου 2020 - tsala 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
george rapp 6 Απριλίου 2020 #3 Share 6 Απριλίου 2020 Ναι εχω και εγω . Ειχα πριν καιρο πάρει 2 . Το ενα πηγε υπερ πίστεως , το αλλο με γέμισε και με γεμίζει τετοια . Τα κολλάει όπου γουστάρει! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosvas 6 Απριλίου 2020 Author #4 Share 6 Απριλίου 2020 Δεν μ πήγε το μυαλό γιατί η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολύ καιρό εκεί κ πίστευα ότι αν ήταν αυγά θα έπρεπε να είχαν εκκολαφθει. Έχω 2 zebra, άρα τουλάχιστον το ένα είναι θυληκο-ξέρει κανείς να ξεχωρίζει το φύλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
george rapp 8 Απριλίου 2020 #5 Share 8 Απριλίου 2020 οχι αδελφε , μπορει να ειναι και τα 2 θυληκα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος