Akis Gambler 28 Μαρτίου 2020 #1 Share 28 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα παιδιά έχω και εγώ μια ερώτηση σχετικά με αυτό αν μπορείτε να με βοηθήσετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akis Gambler 28 Μαρτίου 2020 Author #2 Share 28 Μαρτίου 2020 Έχω ένα φίλτρο Dophin 1400 σε 400lt τανκ έβαλα ένα προφιλτρο sun sun και όντως η ροή του νερού έχει πέσει τι επιπτώσεις έχω είναι καλύτερο η να το βγάλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akis Gambler 29 Μαρτίου 2020 Author #3 Share 29 Μαρτίου 2020 On 13/12/2013 at 11:39 ΠΜ, το μέλος symvoulos έγραψε: προφίλτρα υπάρχουν διάφορα στο εμπόριο. Η λύση που είπε ο bouboulas είναι η πιο οικονομική, από εκεί και πέρα φαντάσου σε μικρογραφία κάτι σαν το φιλτράκι βενζίνης στα παλιά οχήματα. η δουλειά του είναι να κρατάει μόνο τα μεγάλα κομμάτια για να μην "μπουκώνει" το σφουγγάρι.Το μειονέκτημα που προκύπτει είναι ότι μειώνει την ροή του νερού. Στην τελική νωμίζω ότι με ένα απλό τούλι όπως είπε και ο bouboulas θα πετύχεις περισσότερα και χωρίς κόστος Καλημέρα γενικά με το θέμα θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Έχω ένα φίλτρο Dophin 1400 και του έβαλα ένα προφιλτρο sun sun όντως μειώθηκε η ροή είναι καλύτερα η χειρότερα μιας και το φίλτρο με καλυπτει.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akis Gambler 29 Μαρτίου 2020 Author #4 Share 29 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, το μέλος Akis Gambler έγραψε: Καλημέρα γενικά με το θέμα θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Έχω ένα φίλτρο Dophin 1400 και του έβαλα ένα προφιλτρο sun sun όντως μειώθηκε η ροή είναι καλύτερα η χειρότερα μιας και το φίλτρο με καλυπτει.ευχαριστω Ξέχασα να αναφέρω ότι το τανκ είναι 420lt Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 29 Μαρτίου 2020 #5 Share 29 Μαρτίου 2020 Τι ακριβως εβαλες ?? Μπορεις να βαλεις μια φωτο?? ps το ερωτημα σου διαχωριζεται και μεταφερεται σε νεο θεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος