Kleis Gry 22 Μαρτίου 2020 #1 Share 22 Μαρτίου 2020 Καλημερα, μιας και πλησιαζουν η διακοπες του καλοκαιριου σκεφτηκα τι θα κανω με την καραβιδα καθως την ταιζω καθε 2 ημερες(υπαρχει αυτη η ρηθμηση;) επισης η καραβιδα μου τρωει κατι ταμπλετες και θελει μια ταμπλετα καθε δυο ημερες. Υπαρχει μια τετοια ταιστρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos1991 22 Μαρτίου 2020 #2 Share 22 Μαρτίου 2020 Φίλε σε βλέπω πολύ αισιόδοξο ότι θα πας διακοπές χαχαχα (μεταξύ σοβαρού και αστείου)? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 22 Μαρτίου 2020 Author #3 Share 22 Μαρτίου 2020 πριν 6 ώρες, το μέλος Kleis Gry έγραψε: Καλημερα, μιας και πλησιαζουν η διακοπες του καλοκαιριου σκεφτηκα τι θα κανω με την καραβιδα καθως την ταιζω καθε 2 ημερες(υπαρχει αυτη η ρηθμηση;) επισης η καραβιδα μου τρωει κατι ταμπλετες και θελει μια ταμπλετα καθε δυο ημερες. Υπαρχει μια τετοια ταιστρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 24 Μαρτίου 2020 #4 Share 24 Μαρτίου 2020 On 22/3/2020 at 11:15 ΠΜ, το μέλος Kleis Gry έγραψε: Καλημερα, μιας και πλησιαζουν η διακοπες του καλοκαιριου σκεφτηκα τι θα κανω με την καραβιδα καθως την ταιζω καθε 2 ημερες(υπαρχει αυτη η ρηθμηση;) επισης η καραβιδα μου τρωει κατι ταμπλετες και θελει μια ταμπλετα καθε δυο ημερες. Υπαρχει μια τετοια ταιστρα; Για αυτο υπαρχου φίλοι! - Για να ταιζουν τα ψαρακια μας και να αλλαζουν το νερο στα ενυδρεια μας , οταν λείπουμε απο το σπιτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος