Ender Dragon Gamer 22 Μαρτίου 2020 Author #26 Share 22 Μαρτίου 2020 Θα το δούμε τότε όταν έρθει η ωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 22 Μαρτίου 2020 #27 Share 22 Μαρτίου 2020 Απο μαγαζια: aquario,aquariumshoppetshupermarket,mirsilis aquariums κ.α αλλα υπαρχουν και ξενα( liveaquariaκ.α) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 22 Μαρτίου 2020 #28 Share 22 Μαρτίου 2020 Αν μιλάμε για Betta κάποια στιγμή μόλις λήξει η καραντίνα θα γίνει εισαγωγή ξανά από breeder.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ender Dragon Gamer 23 Μαρτίου 2020 Author #29 Share 23 Μαρτίου 2020 πριν 13 ώρες, το μέλος Kleis Gry έγραψε: Απο μαγαζια: aquario,aquariumshoppetshupermarket,mirsilis aquariums κ.α αλλα υπαρχουν και ξενα( liveaquariaκ.α) Το liveaquaria νομίζω δεν στέλνει σε ευρωπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ender Dragon Gamer 23 Μαρτίου 2020 Author #30 Share 23 Μαρτίου 2020 πριν 12 ώρες, το μέλος panos nts έγραψε: Αν μιλάμε για Betta κάποια στιγμή μόλις λήξει η καραντίνα θα γίνει εισαγωγή ξανά από breeder.. Ε εντάξει μέχρι να ετοιμασω το ενυδρειο καθ ολα αυτα θα εχει περασει αυτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 23 Μαρτίου 2020 #31 Share 23 Μαρτίου 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος Ender Dragon Gamer έγραψε: Ε εντάξει μέχρι να ετοιμασω το ενυδρειο καθ ολα αυτα θα εχει περασει αυτο Δεν νομιζω να τελειωσει τοσο γρηγορα η καραντινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vou 23 Μαρτίου 2020 #32 Share 23 Μαρτίου 2020 Ένα τέτοιο πλαστικό κουτί αποθήκευσης έχω κι εγώ κυρίως για να προετοιμάζω το νερό της αλλαγής. Καλό είναι να υπάρχει σαν καβάτζα για μια περίπτωση έκτακτης ανάγκης. 10 ευρώ 50 λίτρα περίπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ender Dragon Gamer 23 Μαρτίου 2020 Author #33 Share 23 Μαρτίου 2020 Ευχόμαστε τα καλύτερα! Μακάρι να τελειώσει νωρίς 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος