Thanasis Nikolaou 21 Μαρτίου 2020 #1 Share 21 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει κανείς αυτό το φυτό?Κάνει για το ενυδρείο? Το μάζεψα μέσα από μια λιμνούλα με τρεχούμενο νερό πηγής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 21 Μαρτίου 2020 #2 Share 21 Μαρτίου 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος Thanasis Nikolaou έγραψε: Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει κανείς αυτό το φυτό?Κάνει για το ενυδρείο? Το μάζεψα μέσα από μια λιμνούλα με τρεχούμενο νερό πηγής. καρδαμο είναι.... Cardamine parviflora.... Τώρα για το αν κάνει δεν έχω πληροφορίες... Μυρωδικο είναι πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 21 Μαρτίου 2020 #3 Share 21 Μαρτίου 2020 Συνήθως δεν βάζουμε φυτά από ξένα περιβάλλοντα στο ενυδρείο για τον λόγο ότι δεν ξέρουμε τι μύκητες και βακτήρια έχει πάνω και γενικά αυγά από έντομα κλπ.. αν θες μπορείς να το κάνεις μια απολύμανση και να το βάλεις σε ένα ενυδρείο καραντίνα και να το παρακολουθείς.. αν το μάζεψες από πηγή θα είναι το νερό περίπου στους 10 βαθμούς άρα θαρρώ πως δεν θα αντέξει σε τροπικό νερό..Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanasis Nikolaou 21 Μαρτίου 2020 Author #4 Share 21 Μαρτίου 2020 Το έχω βάλει σε μια γυάλα με ένα κυκλοφορητή,για να δούμε . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος