Popular Post Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 18 Μαρτίου 2020 Popular Post #1 Share 18 Μαρτίου 2020 well, ήμουν λίγο στριμωγμένος οικονομικά και είχα να πάω σε μια γιορτή, χρειαζόμουν κατι για δώρο....... αυτό ήταν οτι καλύτερο μπορούσα να σκεφτώ με βάση το τι είχα σπίτι. 8 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 18 Μαρτίου 2020 #2 Share 18 Μαρτίου 2020 WOWWWWWWWWWWWWW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 18 Μαρτίου 2020 #3 Share 18 Μαρτίου 2020 Καλλιτεχναρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george rapp 18 Μαρτίου 2020 #4 Share 18 Μαρτίου 2020 δηλαδη να ευχονται οι ανθρωποι να εισαι στριμωγμένος οικονομικα για να παίρνουν δωρα μοναδικης αξιας ; υπεροχο ! μπραβο σου , χερια δημιουργικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 18 Μαρτίου 2020 #5 Share 18 Μαρτίου 2020 πολύ καλό!!! Ασχολείσαι γενικά με ξύλα και κατασκευές ή απλά περιστασιακά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 18 Μαρτίου 2020 Author #6 Share 18 Μαρτίου 2020 ευχαριστώ πολύ, οχι με ξύλο δευτερη φορά ασχολήθηκα κατασκευές ολο και κατι παλέυω αν εχω χρόνο. Εντωμεταξυ ξερει κανεις γιατι το βιντεο οποτε το ανοιξεις ξεκινάει να παιζει απο τα +4min και οχι απο την αρχή? δεν βρισκω ρυθμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 18 Μαρτίου 2020 #7 Share 18 Μαρτίου 2020 εμένα με παίζει απο την αρχή, μια ακόμη ερώτηση τη λάδι χρησιμοποίησες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 18 Μαρτίου 2020 #8 Share 18 Μαρτίου 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος Χρήστος έγραψε: εμένα με παίζει απο την αρχή, μια ακόμη ερώτηση τη λάδι χρησιμοποίησες; Και εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 18 Μαρτίου 2020 Author #9 Share 18 Μαρτίου 2020 ειναι ένα ειδικό πιστοποιημένο για τρόφιμα και ανθεκτικό στο αλκοολ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 18 Μαρτίου 2020 #10 Share 18 Μαρτίου 2020 προφανώς είναι κατάλληλο για τρόφιμα, σε ρωτώ γιατί και εγώ κάνω κατασκευές με ξύλα όχι φανατικά χρησιμοποιώ παρόμοια λάδια πχ Tung Oil ήθελα να ξερα αν υπάρχουν και άλλα που δεν γνωρίζω, η δεν έχω χρισιμοπηήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 19 Μαρτίου 2020 #11 Share 19 Μαρτίου 2020 Τί όμορφα που είναι! Εντάξυ τί να πρωτοσχολιάσω... την λεπτομέρεια στην κατασκευή; Το πόσο καλό βγήκε το αποτέλεσμα; Την συσκευασία; Τα σπάει το δώρο σου! Μπράβο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φρου Φρου 19 Μαρτίου 2020 #12 Share 19 Μαρτίου 2020 (edited) Υποκλίνομαι στην δημιουργικότητά σου, Δημήτρη, αλλά την αλήθεια θα την πω και αμαρτίαν ουκ έχω. Κουράστηκα και μόνο με το βίντεο... Έγινε επεξεργασία 19 Μαρτίου 2020 - Φρου Φρου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 19 Μαρτίου 2020 Author #13 Share 19 Μαρτίου 2020 σας ευχαριστώ πολύ! Εντωμεταξύ δεν ειχα χρόνο (βασικά 2 χρόνια ) να ξεράνω ξύλο και αναγκαστικά χρησιμοποίησα μια πλάκα καρυδιάς που ειχε κόψει ο παπους μου πριν από 50 χρόνια για να κόβει το κρέας.... είχε πολλούς ρόζους αλλιώς θα έφτιαχνα σετ απο 4 ποτήρια. (ευτυχώς που είχε πολλούς ρόζους δηλαδή)! Χρήστο κάποιο Tung Oil νομίζω εβαλα και εγώ απο το ιντερνετ το πήρα. σίγουρα εσυ θα ξέρεις παραπάνω εγώ μολις η δεύτερη μου κατασκευή είναι απο ξύλο δεν έχω ιδέα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος