farming again and again 16 Μαρτίου 2020 #1 Share 16 Μαρτίου 2020 Με αφορμή τις πολλες ώρες που πρεπει να περνάω σπίτι... Βρήκα ένα μπουκάλι βότκα 6lt το έκοψα και κάτι nano θα βγει σίγουρα... Εφευρετικότητα μπας κ την παλέψουμε.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_dms 16 Μαρτίου 2020 #2 Share 16 Μαρτίου 2020 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vou 16 Μαρτίου 2020 #3 Share 16 Μαρτίου 2020 Ωραίος! Λίγο πολύ στα ενυδρεία το χουμε ρίξει όλοι Εγώ μαζεύω ξύλα από το χωράφι, τα καθαρίζω, τα βράζω, μετά ξύνω κάτι σιλικόνες από ένα ενυδρειάκι, περνάει η ώρα γενικά. Το μπουκάλι πως το έκοψες; Το πέρασες με γυαλόχαρτο μετά; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 16 Μαρτίου 2020 Author #4 Share 16 Μαρτίου 2020 πριν 3 λεπτά, το μέλος Vou έγραψε: Ωραίος! Λίγο πολύ στα ενυδρεία το χουμε ρίξει όλοι Εγώ μαζεύω ξύλα από το χωράφι, τα καθαρίζω, τα βράζω, μετά ξύνω κάτι σιλικόνες από ένα ενυδρειάκι, περνάει η ώρα γενικά. Το μπουκάλι πως το έκοψες; Το πέρασες με γυαλόχαρτο μετά; πριν 3 λεπτά, το μέλος Vou έγραψε: Ωραίος! Λίγο πολύ στα ενυδρεία το χουμε ρίξει όλοι Εγώ μαζεύω ξύλα από το χωράφι, τα καθαρίζω, τα βράζω, μετά ξύνω κάτι σιλικόνες από ένα ενυδρειάκι, περνάει η ώρα γενικά. Το μπουκάλι πως το έκοψες; Το πέρασες με γυαλόχαρτο μετά; πριν 10 λεπτά, το μέλος panagiotis_dms έγραψε: Αυτο ακριβώς έβλεπα χτες βράδυ.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 16 Μαρτίου 2020 Author #5 Share 16 Μαρτίου 2020 πριν 4 λεπτά, το μέλος Vou έγραψε: Ωραίος! Λίγο πολύ στα ενυδρεία το χουμε ρίξει όλοι Εγώ μαζεύω ξύλα από το χωράφι, τα καθαρίζω, τα βράζω, μετά ξύνω κάτι σιλικόνες από ένα ενυδρειάκι, περνάει η ώρα γενικά. Το μπουκάλι πως το έκοψες; Το πέρασες με γυαλόχαρτο μετά; Το χάραξα με κόφτη για γυαλί το τυλιξα με σπαγγο το έβαλα φωτια κ μετα τ εριξα σε βαρέλι με παγο κ νερό... Μετα με ψιλο γυαλόχαρτο το εβαλα στ τορνο κ το ετριψα.. Κ άλλο τρίψιμο θέλει αλλά δεν έχω άλλο γυαλόχαρτο τώρα... ?? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 16 Μαρτίου 2020 #6 Share 16 Μαρτίου 2020 Aντε για καμια γαριδα. Απο φως τι θα βαλεις; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 16 Μαρτίου 2020 Author #7 Share 16 Μαρτίου 2020 πριν 22 λεπτά, το μέλος Kleis Gry έγραψε: Aντε για καμια γαριδα. Απο φως τι θα βαλεις; Mια 6w led στρογγυλή... Λογικά είμαι κομπλέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 16 Μαρτίου 2020 #8 Share 16 Μαρτίου 2020 Μπορεί να γίνει πολύ όμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george rapp 16 Μαρτίου 2020 #9 Share 16 Μαρτίου 2020 Και η γαρίδα μπορει σε τόσο στενό μπουκάλι ; Μόνο φυτό θα ελεγα να μπει μεσα η τέλος πάντων οπως το φαντάζεται ο φίλος και σαλιγκαρακια μαύρα τα κλασσικά μικρά να ανεβοκατεβαίνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 16 Μαρτίου 2020 #10 Share 16 Μαρτίου 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος george rapp έγραψε: Και η γαρίδα μπορει σε τόσο στενό μπουκάλι ; Γιατι οχι; αν βαλει κανενα ψυλο φυτο ισως γαντζονονται πανω του. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 16 Μαρτίου 2020 Author #11 Share 16 Μαρτίου 2020 Δεν νομίζω να βάλω κάτι.... Αλλά με ψήνει...ημουν πολυ γρηγορος.... Κλαδεψα ότι είχα... Μια ρίζα παλια κ voila.... Το rosanervig δεν πιστευω να την παλέψει... Αλλά αν τα καταφέρει θα ναι όμορφο.... Γέμισε λίπασμα ουτως ή άλλως.... Νομίζω είναι όμορφο... Αμα κανεις zip τις φωτο δεν φαίνεται πόσο καλό μου μοιάζει εμένα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 16 Μαρτίου 2020 Author #12 Share 16 Μαρτίου 2020 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 16 Μαρτίου 2020 Author #13 Share 16 Μαρτίου 2020 πριν 7 λεπτά, το μέλος farming again and again έγραψε: 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vou 16 Μαρτίου 2020 #14 Share 16 Μαρτίου 2020 Μπουκάλι βότκας το ενυδρείο, κουτάκι pepsi το φωτιστικό. Σε βρίσκω σούπερ, κι εγώ το ίδιο έφτιαξα σήμερα αλλά με γλαστράκι. Κανένα μικρό σαλιγκαράκι νομίζω θα έμπαινε αν θέλεις να βλέπεις και κάτι να κινείται Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 16 Μαρτίου 2020 Author #15 Share 16 Μαρτίου 2020 πριν 13 λεπτά, το μέλος Vou έγραψε: Μπουκάλι βότκας το ενυδρείο, κουτάκι pepsi το φωτιστικό. Σε βρίσκω σούπερ, κι εγώ το ίδιο έφτιαξα σήμερα αλλά με γλαστράκι. Κανένα μικρό σαλιγκαράκι νομίζω θα έμπαινε αν θέλεις να βλέπεις και κάτι να κινείται Όλο το σπίτι έτσι είναι... Ευχαριστώ... Ε κανα σαλιγκάρι μπορώ να βάλω... Για γαρίδα δυσκολα είμαστε 6 lt είναι... Κρίμα να τις στρίμωξω.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 16 Μαρτίου 2020 #16 Share 16 Μαρτίου 2020 Η χαρά του "φτιάχνω μόνος μου" είναι πάντοτε μεγάλη. Και το αποτέλεσμα είναι ωραίο. Έχεις δίκιο για τις γαρίδες απλά θα στριμωχτούν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 16 Μαρτίου 2020 #17 Share 16 Μαρτίου 2020 Ωραίος!! Ορίστε και ένα θετικό.. μας βγαίνει η δημιουργικότητα!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 16 Μαρτίου 2020 #18 Share 16 Μαρτίου 2020 Ωραίος.... Για οσους θελουν υπαρχουν γυαλινα βαζα με λίγα λεφτά για ανάλογα γούστα εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 16 Μαρτίου 2020 Author #19 Share 16 Μαρτίου 2020 πριν 16 λεπτά, το μέλος Rik έγραψε: Ωραίος.... Για οσους θελουν υπαρχουν γυαλινα βαζα με λίγα λεφτά για ανάλογα γούστα εδω Ή κλέβεις από τν γυναίκα -μανα σου ένα... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 16 Μαρτίου 2020 #20 Share 16 Μαρτίου 2020 πριν 52 λεπτά, το μέλος Rik έγραψε: Ωραίος.... Για οσους θελουν υπαρχουν γυαλινα βαζα με λίγα λεφτά για ανάλογα γούστα εδω Ποσα λιτρα βγαινει αμα ειναι να παρω γαροδαδικο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 16 Μαρτίου 2020 #21 Share 16 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, το μέλος Kleis Gry έγραψε: Ποσα λιτρα βγαινει αμα ειναι να παρω γαροδαδικο Π επι r στο τετράγωνο επι το ύψος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 16 Μαρτίου 2020 #22 Share 16 Μαρτίου 2020 πριν 13 λεπτά, το μέλος Rik έγραψε: Π επι r στο τετράγωνο επι το ύψος Εεεεεεεεέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 16 Μαρτίου 2020 Author #23 Share 16 Μαρτίου 2020 πριν 9 λεπτά, το μέλος Kleis Gry έγραψε: Εεεεεεεεέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; 3.14 επί ακτίνα επί ακτίνα επί υψος δοχείου... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος