Sriz 11 Μαρτίου 2020 #1 Share 11 Μαρτίου 2020 https://www.whitecorals.com/de/ecotech-versa-vx-1-peristaltische-dosierpumpe-csvx-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sriz 11 Μαρτίου 2020 Author #2 Share 11 Μαρτίου 2020 Δεν ξέρω άμα ανοίγει αλλά από ότι βλέπω έχει για παραγγελία την versa και τα 4 κομμάτια με την βάση στα 175€? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dearangelo 11 Μαρτίου 2020 #3 Share 11 Μαρτίου 2020 πολλά τα λεφτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sriz 12 Μαρτίου 2020 Author #4 Share 12 Μαρτίου 2020 (edited) Καλημέρα. Μίλησα με white corals και τελικά είναι και οι 4 αντλίες με την βάση τους στα 175€. Δεν είναι πολλά τα λευτα χωρίς να θέλω να υποτιμήσω αυτό το σεβαστό πόσο αλλά για μια τέτοια εταιρεία και για αυτές τις αντλίες που στην Αμερική ξεκινάει από 500$ νομίζω είναι παααααρα πολύ καλή τιμή. Έγινε επεξεργασία 12 Μαρτίου 2020 - Sriz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sriz 12 Μαρτίου 2020 Author #5 Share 12 Μαρτίου 2020 Τελικά είναι για την μία αυτή η τιμή.... Συγγνώμη για την παραπληροφορηση. Έγραφε κάτω κατω ότι περιλαμβάνει και τις 4.γιαυτο μπερδεύτηκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος