Thanosde 11 Μαρτίου 2020 #1 Share 11 Μαρτίου 2020 Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθησει εάν αυτά τα δυο ειναι ζευγάρι και Οχι δυο θηλυκά; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 11 Μαρτίου 2020 #2 Share 11 Μαρτίου 2020 Δέν φαίνεται καλά, αλλά μου φαίνεται για θηλυκό και το άχρωμο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanosde 11 Μαρτίου 2020 Author #3 Share 11 Μαρτίου 2020 Δέν φαίνεται καλά, αλλά μου φαίνεται για θηλυκό και το άχρωμο....Και εμενα θυληκο μου φαίνεται. Συνήθως αυτο με την έντονη κοιλιά ψιλό ενοχλει το αλλο. Όποτε θα πάω να παρω αλλο ένα το οποίο αρσενικό.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 11 Μαρτίου 2020 #4 Share 11 Μαρτίου 2020 Θηλυκά φαίνονται... Κρατάς το θηλυκό με την ροζ κοιλιά , που είναι 100% θηλυκό και δώσε το άλλο για να βάλεις έναν αρσενικό.. Αν το αφήσεις μέσα ,θα το πάρουν και τα δύο στο κυνήγι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanosde 16 Μαρτίου 2020 Author #5 Share 16 Μαρτίου 2020 Πήρα σημερα ένα αρσενικό. Μόλις τον είδε η θηλυκιά με την ροζ κοιλιά έγινε κατάμαυρη και άρχισε να τον κυνηγάει, εκείνος ο κακομοίρης τρέχει να κρυφτεί. Πήγαινε επίσης διπλα του και δίπλωνε στο πλάι σαν να του ζητούσε κατι.. [emoji1] ενώ αυτός όπου βλέπει το αλλο θηλυκό το πλησιάζει. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος