Black Tetra 25 Μαίου 2007 #1 Share 25 Μαίου 2007 Εγω , φυσικα ελληνικα και τωρα μαθαινω αγγλικα(ειμαι C cinior).Aπο του χρονου θα αρχισω και γαλλικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mal 25 Μαίου 2007 #2 Share 25 Μαίου 2007 εγω ελληνικα και Αγγλικα(pre lower).του χρονου βλεπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven1258 25 Μαίου 2007 #3 Share 25 Μαίου 2007 Αγγλικά, ελληνικά είναι οι μητρικές μου. Μιλάω κάποια λίγα Ισπανικά,αρκετά καλά Γαλλικά (έχω την επάρκεια), και κάτι λίγα Κινέζικα (Mandarin) που όμως δεν μπορώ να γράψω ακόμη. (Εκτός από Βιολόγος, εργάζομαι σαν μεταφραστής σε Αγγλικά - Γαλλικά σε εξειδικευμένα κείμενα Ιατρικής Βιολογίας και Παλαιοντολογίας.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 25 Μαίου 2007 #4 Share 25 Μαίου 2007 Η ψηφοφορια ειναι εντελως λαθος αφου δεν επιτρεπει την επιλογη πανω απο μιας γλωσσας στην πρωτη ερωτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 25 Μαίου 2007 Author #5 Share 25 Μαίου 2007 Δεν το εκανα γιατι μετα επρεπε να κανω για 3 , 4 κ.τ.λ.Μπορεις να γραψεις αν ναι , πανω απο μια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 25 Μαίου 2007 #6 Share 25 Μαίου 2007 Εγω ξερω αγγλικα και ελληνικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 25 Μαίου 2007 #7 Share 25 Μαίου 2007 Αγγλικα και ξεκιναω ιταλικα.Απο προσωπικη μου εμπειρια ειναι πολυ χρησιμο να γνωριζει καποιος εκτος απο αγγλικα, που πλεον θεωρω οτι ειναι η βαση, μια ακομα ξενη γλωσσα.Εχοντας τελειωσει τις σπουδες μου εδω και αρκετα χρονια ξαναγινομαι μαθητης γιατι μου χρειαζονται τα ιταλικα στη δουλεια μου.Προτεινω, λοιπον, στους νεοτερους που ειναι στη διαδικασια των σπουδων να παρουν οσα περισσοτερα "εφοδια" μπορουν, σιγουρα δεν θα πανε χαμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 25 Μαίου 2007 Author #8 Share 25 Μαίου 2007 Αντε να ψηφισουμε και οι υπολυποι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 25 Μαίου 2007 #9 Share 25 Μαίου 2007 Να ψηφισουμε αλλα τι? αφου παρατηρω πως στην πρωτη ψηφοφορια δεν μπορουμε να επιλεξουμε παραπανω απο μια.Αρα το ολο συστημα δεν ευσταθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 26 Μαίου 2007 Author #10 Share 26 Μαίου 2007 Το ειπα και παραπανω αν εκανα για 2 γλωσσες μετα θα επρεπε και για 3 , 4....και παει λεγοντας.Αν θες μπορεις να γραψεις(διμοσιευση)ποσες ξερεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopa56 28 Μαίου 2007 #11 Share 28 Μαίου 2007 Αγγλικά επαρκώς, Ιταλικά και Ισπανικά απταιστα. Κάτι μου έχει μείνει και από τα Γαλλικά του σχολείου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 28 Μαίου 2007 #12 Share 28 Μαίου 2007 Εγώ πάλι άπταιστα δεν μιλάω καμία από τις δύο που ξέρω. Ελληνικά μιλάω μάλλον καλά και Κρητικά (μητρική) σχετικά καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 29 Μαίου 2007 Author #13 Share 29 Μαίου 2007 Δηλαδη γεννηθηκες στην Κρητη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas2000gr 29 Μαίου 2007 #14 Share 29 Μαίου 2007 Εκτός ότι είναι λάθος η ψηφοφορία λείπει και μία σημαντική γλώσσα .... η μοσχαρίσια που είναι delicious Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 29 Μαίου 2007 #15 Share 29 Μαίου 2007 Black Tetra Ποντιακά γιατί δεν έβαλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 29 Μαίου 2007 Author #16 Share 29 Μαίου 2007 Παραληψη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ovation2 29 Μαίου 2007 #17 Share 29 Μαίου 2007 Φιλαράκι, Πριν ασχοληθείς με το ποιές ξένες γλώσσες ξέρουμε εμείς, δεν κοιτάς να βελτιώσεις λίγο τα Ελληνικά σου γιατί κάθε λέξη που γράφεις έχει 1-2 λάθη. Χωρίς παρεξήγηση....εντάξει? Ovation, too. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 30 Μαίου 2007 Author #18 Share 30 Μαίου 2007 To ξερω πως εχω λαθη απλως γραφω γρηγορα και δεν με αποσχολει αν εχω ορθογραφικα λαθη(μην ξεχναμε πως τωρα παω για γυμνασιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 30 Μαίου 2007 #19 Share 30 Μαίου 2007 Νομίζω και ένας ανορθόγραφος έχει το δικαίωμα να θέση όποια ερωτήματα θέλει. Και να μην κρίνουμε εάν δεν γνωρίζουμε την αιτία της ανορθογραφίας δεν ήμαστε φιλολογικό φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 30 Μαίου 2007 #20 Share 30 Μαίου 2007 Νομίζω και ένας ανορθόγραφος έχει το δικαίωμα να θέση όποια ερωτήματα θέλει. Και να μην κρίνουμε εάν δεν γνωρίζουμε την αιτία της ανορθογραφίας δεν ήμαστε φιλολογικό φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ovation2 31 Μαίου 2007 #21 Share 31 Μαίου 2007 Είπα τη γνώμη μου αυθόρμητα...με την προσθήκη: χωρίς παρεξήγηση Ovation, too. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 31 Μαίου 2007 #22 Share 31 Μαίου 2007 Είπα τη γνώμη μου αυθόρμητα...με την προσθήκη: χωρίς παρεξήγηση Ovation, too. Άνθρωποι ήμαστε και συμβαίνουν αυτά Never mind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 9 Ιουνίου 2007 Author #23 Share 9 Ιουνίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος