Black Tetra 25 Μαίου 2007 #1 Share 25 Μαίου 2007 Αποφασισα να ασχοληθω με τα ζωντανα φυτα.Τι μαρκα λιπασμα με προτεινεται να παρω και τι αλλο θα πρεπει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 25 Μαίου 2007 #2 Share 25 Μαίου 2007 Μπες στον κόπο να ρίξεις μια ματιά στην κατηγορία Φυτεμένο, έχουν αναφερθεί πολλάκις αυτά που ρωτάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 25 Μαίου 2007 Author #3 Share 25 Μαίου 2007 Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mal 25 Μαίου 2007 #4 Share 25 Μαίου 2007 εγω δουλευω λιπασμα sera ολη τη σειρα.ειναι πολυ καλα και αποτελεσματικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos193 25 Μαίου 2007 #5 Share 25 Μαίου 2007 Αν και η συγκεκριμένη συζήτηση που άνοιξε δεν είnai για να αναφέρει ο καθένας μας τι λίπασμα χρησιμοποιεί (για μένα το λέω αυτό) απλά να αναφέρω ότι έχω όλη την σειρά Seachem και δεν ήμουν ποτέ τόσο ευχαριστημένος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnswimmer 25 Μαίου 2007 #6 Share 25 Μαίου 2007 Seachem Flourish xrisimopoiw egw mazi me sidiro tis Hobby kai eimai apolyta ikanopoiimenos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος