Black Tetra 25 Μαίου 2007 #1 Share 25 Μαίου 2007 Tι πρεπει να κανω για να με γεννησει το πλεκο μου;Παντα ηθελα να με γεννησει αλλα ποτε δεν τα καταφερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PascM 25 Μαίου 2007 #2 Share 25 Μαίου 2007 Tι πρεπει να κανω για να με γεννησει το πλεκο μου;Παντα ηθελα να με γεννησει αλλα ποτε δεν τα καταφερα. Να του δώσεις τις κατάλληλες συνθήκες! Ποιο πλέκο έχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 25 Μαίου 2007 #3 Share 25 Μαίου 2007 Tι πρεπει να κανω για να με γεννησει το πλεκο μου; Κατ αρχάς να του βρεις ταίρι του αντίθετου φύλου... Από το προφίλ σου φαίνεται ότι έχεις μόνο 1 πλέκο... Τι πλέκο έχεις? Τι φύλλο είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 25 Μαίου 2007 Author #4 Share 25 Μαίου 2007 Κατ αρχάς να του βρεις ταίρι του αντίθετου φύλου... Από το προφίλ σου φαίνεται ότι έχεις μόνο 1 πλέκο... Τι πλέκο έχεις? Τι φύλλο είναι? Βασικα δεν ξερω να ξεχωριζω τα πλεκο γι αυτο δεν πηρα κι αλλο , για να μου πειται πως να τα ξεχωριζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 25 Μαίου 2007 Author #5 Share 25 Μαίου 2007 Να του δώσεις τις κατάλληλες συνθήκες! Ποιο πλέκο έχεις ? Εχω ενα κοινο μαυρο πλεκο(γυρω στα 7 εκ.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 25 Μαίου 2007 #6 Share 25 Μαίου 2007 Βάλε μια φωτό για να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mal 28 Μαίου 2007 #7 Share 28 Μαίου 2007 μαλον αυτον ενωει Γιαννη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 29 Μαίου 2007 Author #8 Share 29 Μαίου 2007 Ακριβως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος