Lazaros Georgiadis 25 Φεβρουαρίου 2020 #1 Share 25 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα ενυδρείο rehau 240litra και συνέχεια μου βραχυκυκλαωνει ο φωτισμός με αποτέλεσμα να μην ανάβει πλέον ποτέ, μήπως μπορεί καποιος να με βοηθήσει που μπορώ να βρω καινούργιο καπάκι με φωτισμό η αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 25 Φεβρουαρίου 2020 #2 Share 25 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα φιλε μου και καλως ηρθες στην παρεα μας!!! Ας ξεκινησουμε απο τα βασικα για να βρουμε παρεα τον ενοχο .... Αρχικα δοκιμασε να βαλεις σε αλλη μπριζα το φωτιστικο. Αν σου κανει τα ιδια βγαλτο απο το ρευμα και αφαιρεσε μια μια τις λαμπες δοκιμαζοντας αν δουλευει. Κανε αυτα για αρχη και αν νομιζεις οτι τα καταφερνεις να εμβαθυνουμε .... Σε λαμπες,διακοπτη,φις κλπ μυριζει πουθενα καμμενο?? Ειναι με Τ5 ή Τ8 λαμπες?? Μπορεις να βαλεις φωτο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 25 Φεβρουαρίου 2020 #3 Share 25 Φεβρουαρίου 2020 @Lazaros Georgiadis όταν λες βραχυκυκλωνει, τι εννοεις. Σου ρίχνει ασφάλεια στον πίνακα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 25 Φεβρουαρίου 2020 #4 Share 25 Φεβρουαρίου 2020 πριν 20 λεπτά, το μέλος Antonis K έγραψε: @Lazaros Georgiadis όταν λες βραχυκυκλωνει, τι εννοεις. Σου ρίχνει ασφάλεια στον πίνακα? Αν έχει ballast τσέκαρε αυτό... Και καμια φωτογραφία αν γίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος