dearangelo 24 Φεβρουαρίου 2020 #1 Share 24 Φεβρουαρίου 2020 έχω ενα eheim 2078 3e ελάχιστα χρησιμοποιημένο, με προβλημα στο priming, το ανταλλακτικό και ένα καπακι θα κοστίσουν καπου 60-70 ευρά, και η ερώτηση ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ "ΣΩΘΕΙ"? λόγω χόρου, ΔΕΝ πρόκειται να ξαναστήσω μεγάλο φυτεμένο, όπως παλαιότερα... thumbs up or thumbs down? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 25 Φεβρουαρίου 2020 #2 Share 25 Φεβρουαρίου 2020 Ναί πιστεύω ότι αξίζει μιάς και η αξία του είναι μεγάλη! Εγώ θα το έφτιαχνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dearangelo 25 Φεβρουαρίου 2020 Author #3 Share 25 Φεβρουαρίου 2020 6 hours ago, Husky_Jim said: Ναί πιστεύω ότι αξίζει μιάς και η αξία του είναι μεγάλη! Εγώ θα το έφτιαχνα... ... για να το "δώσω" μετα, βέβαια, αλλα όπως λές, ειναι οντως ενα ομορφο μηχανημα και ειναι κριμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 26 Φεβρουαρίου 2020 #4 Share 26 Φεβρουαρίου 2020 Αν με τα ανταλακτικα θα λειτουργει οπως ''πρεπει'', εγω θα το εφτιαχνα και αναλογως πως θα πορευομουν ''ενυδρειακα'' θα αποφασιζα τι θα κανω, ειναι πολυ καλο το φιλτρο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος