xaris geo 23 Φεβρουαρίου 2020 #1 Share 23 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα, πριν από ένα χρόνο είχα αγοράσει πρόσμενες κιχλιδες σε μέγεθος 1-2εκ... οι κιχλιδες ήταν saulosi, sololofi και elongatus mpanga... όσο μεγάλωναν ανακάλυψα ένα ξέμπαρκο labido... στη συνέχεια αλλά δυο μου φαινόντουσαν λίγο πιο διαφορετικά από τα saulosi... τώρα πια που έχουν μεγαλώσει, βλέπω αυτά τα δυο να κάνουν κύκλους μεταξύ τους, σαν να ζευγαρώνουν... Είναι saulosi η μήπως είναι κάποιο άλλο είδος; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 23 Φεβρουαρίου 2020 #2 Share 23 Φεβρουαρίου 2020 Είναι λίγο δύσκολο να πω με σιγουριά.. Τα ψάρια που αγόρασες ήταν από μαγαζί ή χομπιστα; Το ψαράκι της εικόνας μου μοιάζει για μίξη. Έχει τα ίδια χρώματα όταν "χορεύει"; Είναι εύκολο να βάλεις μια φώτο και από το άλλο ψάρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 23 Φεβρουαρίου 2020 #3 Share 23 Φεβρουαρίου 2020 Ειναι saulosi αρσενικα.Γεννιουνται κικτρινα κ μονο τα αρσενικα γινονται μπλε.Βρισκονται σε διαδικασια αλλαγης τωρα.Σε λιγο καιρο θα ναι ολοκληρωτικα μπλε.Εκτος αν εχεις ηδη κυριαρχο/μπλε αρσενικο μεσα ο οποιος τους επιτιθεται κ διατηρουν αυτο το χρωμα ωστε να δηλωνουν υποταγη κ να μετριαζεται η επιθετηκοτητα του απεναντι τους.Δεν ζευγαρωνουν,αναμετρουν τις δυναμεις κ προετοιμαζονται για μαχη.Ειναι σιγουρα saulosi.Βεβαια εχεις ανεβασει 2 φορες την ιδια φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaris geo 24 Φεβρουαρίου 2020 Author #4 Share 24 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι έχω ήδη μπλε αρσενικό...Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 28 Φεβρουαρίου 2020 #5 Share 28 Φεβρουαρίου 2020 Τρωνε bulling γι αυτο παραμενουν σ αυτον τον χρωματισμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος